Välj ditt språk

Crosby Straightpoint

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.

Storbritannien: + 44 (0) 2392 484491 USA: + 1 918 834 4611

Straightpoint Privacy Notice och Cookies PolicyRiktigt meddelande om integritet

Sektioner

  1. Vad finns i denna policy?
  2. Vad täcker denna policy?
  3. Hur skyddar du min personliga information?
  4. Vilka typer av personuppgifter samlar Straightpoint om mig och hur samlas det?
  5. Varför samlar Straightpoint personlig information om mig?
  6. Hur länge kommer Straightpoint att hålla min personliga information?
  7. Kommer jag att kontaktas för marknadsföring?
  8. När delar Straightpoint min personliga information med andra?
  9. Vilka är mina rättigheter?
  10. Hur använder Straightpoint cookies och liknande spårning?
  11. Hur kommer jag veta om ändringar i denna policy?
  12. Hur kan jag kontakta Straightpoint?

  1. Vad finns i denna policy?

Denna policy säger dig:

  • vilken information vi kan samla om dig
  • hur vi kan använda den informationen
  • när vi kan använda dina uppgifter för att kontakta dig
  • vilken information av dina vi kan dela med andra och
  • dina val om personlig information du ger oss
  1. Vad täcker denna policy?

Denna policy syftar till att ge dig information om hur Straightpoint (UK) Limited ('we','vår"eller"us") samlar och behandlar din personliga information genom din användning av vår webbplats, inklusive all information du kan ge när du köper varor eller tjänster från oss.

Straightpoint (UK) Limited, ett företag med säte i England och Wales, under företagets nummer 04375389, med säte på enheten 9 Dakota Business Park, Downley Road, Havant, Hampshire, PO9 2NJ, är datakontrollant och ansvarar för din personliga information .

Vi har utsett ett dataskyddspersonal ("DPO') som ansvarar för att övervaka frågor i samband med denna sekretesspolicy. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, inklusive eventuella förfrågningar om att utöva dina juridiska rättigheter, vänligen kontakta DPO med de uppgifter som anges nedan under punkt 12 (Hur kan jag kontakta Straightpoint?).

Vår hemsida är inte avsedd för barn och vi samlar inte medvetet uppgifter om barn.

Det är viktigt att du läser denna sekretesspolicy tillsammans med någon annan integritetspolicy eller rättvis bearbetningspolicy som vi kan ge vid särskilda tillfällen när vi samlar eller behandlar personuppgifter om dig så att du är fullt medveten om hur och varför vi använder din information . Denna sekretesspolicy kompletterar andra meddelanden och sekretesspolicyer och är inte avsedd att åsidosätta dem.

  1. Hur skyddar du min personliga information?

Vi är starka engagerade i att hålla din information säker. Och för att göra detta utformar vi våra tjänster med din säkerhet i åtanke. Vi ser till din informationssäkerhet och integritet genom att införa lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att din personliga information blir oavsiktligt förlorad, använd eller åtkomst på obehörigt sätt, ändrat eller avslöjat. Dessutom begränsar vi tillgången till din personliga information till de anställda, agenter, entreprenörer och andra tredje parter som har ett företag behöver veta. De behandlar endast dina personliga uppgifter enligt våra instruktioner och de omfattas av en sekretessplikt.

Vi har infört förfaranden för att ta itu med eventuella misstänkta brott mot personuppgifter och meddelar dig och eventuell tillämplig reglerare om ett brott där vi är lagligen skyldiga att göra det.

Där lagrar vi din information

Vissa företag som tillhandahåller tjänster till oss driver sina tjänster utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Vi låter bara det hända om vi är nöjda med sina säkerhetsnivåer genom att säkerställa att minst en av följande skyddsåtgärder genomförs:

  • Vi kommer endast överföra dina personuppgifter till länder som har bedömts ge Europeiska kommissionen tillräcklig skyddsnivå för personuppgifter.
  • När vi använder vissa tjänsteleverantörer kan vi använda specifika kontrakt som godkänts av Europeiska kommissionen, vilket ger personuppgifter samma skydd som det har i Europa.
  • När vi använder leverantörer baserade i USA kan vi överföra information till dem om de ingår i Privacy Shield som kräver att de tillhandahåller liknande skydd för personlig information som delas mellan Europa och USA.
  1. Vilka typer av personuppgifter samlar Straightpoint om mig och hur samlas det?

Personlig information betyder all information om en person från vilken den personen kan identifieras. Det innehåller inte data där identiteten har tagits bort (anonym data).

Vi får samla, använda, lagra och överföra olika typer av personuppgifter om dig som vi har grupperat ihop enligt följande:

  • Identitetsdata innehåller förnamn, efternamn, användarnamn eller liknande identifierare, civilstånd, titel, födelsedatum och kön.
  • Kontaktinformation inkluderar faktureringsadress, leveransadress, e-postadress och telefonnummer.
  • Transaktionsdata innehåller detaljer om betalningar till och från dig och andra detaljer om produkter och tjänster du har köpt från oss.
  • Teknisk data innehåller IP-adress, din webbläsartyp och -version, tidszonens inställning och plats, plug-intyper för webbläsare och versioner, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter du använder för att komma åt denna webbplats.
  • Profildata Inkluderar dina inköp eller beställningar från dig, dina intressen, preferenser, feedback och enkäter.
  • Användningsdata innehåller information om hur du använder vår hemsida, produkter och tjänster.
  • Marknadsföring och kommunikationsdata innehåller dina preferenser när du tar emot marknadsföring från oss och våra tredje parter och dina kommunikationspreferenser.

Vi samlar också in, använder och delar Aggregerad data som statistisk eller demografisk data för något ändamål. Aggregerade data kan härledas från dina personuppgifter, men anses inte som personliga uppgifter i lag, eftersom dessa uppgifter inte direkt eller indirekt kommer att avslöja din identitet. Till exempel kan vi samla din användningsdata för att beräkna andelen användare som använder en specifik webbplatsfunktion eller produkt som säljs av oss. Om vi ​​kombinerar eller ansluter Aggregated Data med din personliga information så att den direkt eller indirekt kan identifiera dig behandlar vi de kombinerade data som personlig information som kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Vi samlar inte några Särskilda kategorier av personuppgifter om dig (detta inkluderar detaljer om din ras eller etnicitet, religiösa eller filosofiska övertygelser, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap, information om din hälsa och genetiska och biometriska data). Inte heller samlar vi in ​​information om brottsliga domar och brott.

Vi samlar in personuppgifter från dig på följande sätt:

a. Information som du ger oss

Vi kan fråga om ditt namn och kontaktuppgifter, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, ditt födelsedatum eller ekonomiska detaljer, beroende på hur du handlar med oss.

b. Information om dina aktiviteter utanför Straightpoint när du pratar om oss

Som om du har nämnt oss i en Twitter-post samlar vi in ​​ditt Twitter-handtag.

c. Automatiserad teknik eller interaktioner

När du interagerar med vår webbplats samlar vi automatiskt tekniska data om din utrustning, surfning och mönster. Vi samlar in denna personliga information genom att använda cookies och annan liknande teknik. Se avsnitt 10 (Hur använder Straightpoint cookies och liknande spårning?) Nedan för mer information.

Om du inte lämnar personlig information

Där vi behöver samla in personuppgifter enligt lag eller enligt villkoren i ett avtal som vi har med dig, och du misslyckas med att tillhandahålla den informationen när du begär det, kan vi kanske inte utföra det kontrakt vi har eller försöker komma in med med du (till exempel att förse dig med varor eller tjänster). I det här fallet kan vi behöva avbryta en produkt eller tjänst som du har med oss, men vi kommer att meddela dig om det är fallet då.

  1. Varför samlar Straightpoint personlig information om mig?

Vi måste ha en giltig anledning att använda din personliga information. Det kallas "laglig grund för bearbetning". Ibland kan vi fråga er tillåtelse att göra saker, som när du prenumererar på ett mail. Andra gånger, när du rimligen förväntar oss att använda din personliga information, frågar vi inte ert tillstånd, men endast när:

  • Det är i våra legitima intressen att göra det, vilket betyder att det är i vårt företags intresse att leda och förvalta vår verksamhet för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen och den bästa och mest säkra upplevelsen.
  • det är tillåtet enligt lag och
  • det strider inte mot rättigheter du har enligt lagen om uppgiftsskydd.

Vi kan använda din personliga information under följande omständigheter:

  1. där vi behöver leverera våra tjänster och förse dig med information om dem för att kunna utföra kontraktet vi är på väg att ingå eller ha gått med,
  2. att hantera dina önskemål, klagomål och förfrågningar
  3. för att hjälpa oss att förstå vilken typ av tjänster du kan använda
  4. till kontakta dig om förslag och rekommendationer för varor eller tjänster som kan vara av intresse för dig
  5. att uppdatera dig om eventuella ändringar i vår praxis och användarvillkor
  6. att bjuda in dig att delta i undersökningar om våra tjänster, som alltid är frivilliga;
  7. eller där vi måste följa en laglig skyldighet.

I allmänhet åberopar vi inte samtycke som en rättslig grund för behandling av din personliga information, även om vi kommer att få ditt samtycke innan du skickar direktmeddelanden från tredje part till dig via e-post eller textmeddelande. Du har rätt att återkalla samtycke till marknadsföring när som helst genom att kontakta oss.

  1. Hur länge kommer Straightpoint att hålla min personliga information?
  • Vi håller bara din personliga information så länge som det är rimligt nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlade in för, inklusive för att uppfylla alla lagar, regler, skatte, bokföring eller rapporteringskrav, eller där vi har en giltig anledning att behålla det längre, till exempel vid ett klagomål eller om vi med rimlighet tror att det finns möjlighet till rättstvister i förhållande till vår relation med dig.
  • Vi tänker på vilken typ av information det är, det insamlade beloppet, hur känsligt det kan vara och eventuella lagkrav vid bestämning av lämpliga retentionperioder.
  • Vi designar Våra tjänster så att vi inte håller dina personuppgifter längre än vi behöver.

Detaljer om retentionperioder för olika aspekter av din personliga information finns på begäran genom att kontakta oss.

  1. Kommer jag att kontaktas för marknadsföring?

Vi kan använda din identitet, kontakt, teknisk, användnings- och profildata för att bilda en syn på vad vi tycker du kanske vill eller behöver, eller vad som kan vara av intresse för dig. Så här bestämmer vi vilka produkter, tjänster och erbjudanden som kan vara relevanta för dig (vi kallar denna marknadsföring).

Vi skickar bara dig marknadsföring e-post eller kontakta dig om våra produkter och tjänster om du har kommit överens om detta och du har inte valt att ta emot den marknadsföringen.

Kommer min personliga information att användas när Straightpoint annonserar med andra företag?

Vi kan använda information som vi håller om dig för att visa relevant och "riktade annonser" via andra företags webbplatser, till exempel Facebook, Google, LinkedIn eller Twitter. Det här kan visa dig ett Straightpoint-reklammeddelande där vi vet att du har en Straightpoint-produkt och har använt Straightpoint-tjänster.

Om du inte vill se vår riktade annonsering kan du ställa in annonspreferenser i inställningarna för sociala medier.

Optar ut

Du kan fråga oss om att sluta skicka dig marknadsföringsmeddelanden när som helst genom att justera dina marknadsföringspreferenser, följ de bortkopplade länkarna på eventuella marknadsföringsmeddelanden som skickas till dig eller genom att kontakta oss när som helst.

  1. När delar Straightpoint min personliga information med andra?

Vi säljer aldrig din personliga information. Vi delar det med andra på följande sätt:

a. Ibland måste vi vidarebefordra dina uppgifter till andra organisationer

Vi kan dela med dig av din information om vi måste enligt lag eller när vi behöver skydda dig eller andra personer mot skada.

b. Att tillämpa våra användarvillkor

Vi kan dela med dig av din information om vi måste för att tillämpa eller tillämpa våra användarvillkor och andra avtal som vi kan ha på plats med dig.

c. Att tillåta tjänsteleverantörer eller rådgivare att utföra tjänster för oss

Vi kan behöva dela din personliga information med tjänsteleverantörer eller rådgivare för att de ska kunna tillhandahålla tjänster till oss. Detta kommer att innehålla följande tredje parter:

  • Tjänsteleverantörer som tillhandahåller IT- och systemadministrationstjänster, inklusive webbutveckling och underhållstjänster. och
  • professionella rådgivare inklusive advokater, bankirer, revisorer och försäkringsgivare som tillhandahåller rådgivning, bank, juridik, försäkring och bokföring till oss.

    d. Till köpare av vår verksamhet eller våra tillgångar

Vi kan behöva dela din personliga information till tredje part som vi kan välja att sälja, överföra eller slå samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. Alternativt kan vi försöka förvärva andra företag eller slå samman dem. Om en förändring händer med vår verksamhet, kan de nya ägarna använda din personliga information på samma sätt som anges i detta sekretessmeddelande.

Vi kräver att alla tredje parter respekterar säkerheten för din personliga information och behandlar den i enlighet med lagen. Vi tillåter inte att våra tjänsteleverantörer från tredje part använder din personliga information för egna ändamål och tillåter endast att de behandlar din personliga information för specifika ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

  1. Vilka är mina rättigheter?

Kom ihåg att du har kontroll över din personliga information. Vi använder endast dina personuppgifter för legitima affärsintressen i enlighet med punkt 5 (Varför samlar Straightpoint personlig information om mig?) Ovan. Den avsedda användningen av din personliga information används för att vi ska kunna göra affärer med dig, men om du anser att den avsedda användningen inte är godkänd av dig, har du följande rättigheter:

  • till begär en kopia av din personliga information vi håller om dig och att kontrollera att vi lagligt behandlar det
  • att fråga oss att korrigera din personliga information som är fel, även om vi kan behöva verifiera riktigheten av den nya informationen du lämnar till oss,
  • att ta bort din personliga information där det inte finns någon bra anledning att fortsätta bearbeta det. Observera dock att vi kanske inte alltid kan följa din begäran om radering av specifika juridiska skäl som kommer att meddelas dig, vid behov, vid din begäran.
  • att begära att vi endast använder din personliga information för vissa ändamål
  • att invända mot behandlingen av din personliga information där vi är beroende av ett legitimt intresse och det finns något om din speciella situation som gör att du vill invända mot bearbetning på den här grunden eftersom du anser att det påverkar dina grundläggande rättigheter och friheter. Observera dock i vissa fall att vi kan visa att vi har tvingande legitima skäl att behandla din information som strider mot dina rättigheter och friheter.
  • att begära överföring av din personliga information till dig eller till en tredje part. Vi kommer att ge dig, eller en tredje part du har valt, din personliga information i ett strukturerat, vanligt, maskinläsbart format. Observera dock att denna rätt endast gäller automatisk information som du ursprungligen gav samtycke för att vi ska använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig. och
  • att återkalla samtycke när som helst där vi är beroende av samtycke att behandla din personliga information. Observera dock att detta inte påverkar lagenligheten av någon behandling som utförts innan du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke kan vi kanske inte tillhandahålla vissa produkter eller tjänster till dig. Vi kommer att ge dig råd om detta är fallet då du återkallar ditt samtycke.

Om du vill utöva någon av de rättigheter som anges ovan, tack Kontakta oss.

Ingen avgift krävs vanligtvis

Du behöver inte betala en avgift för att få tillgång till din personliga information (eller att utöva någon av de andra rättigheterna). Vi kan dock ta ut en rimlig avgift om din begäran är klart ogrundad, repetitiv eller överdriven. Alternativt kan vi vägra att följa din begäran under dessa omständigheter.

Vad vi kan behöva från dig

Vi kan behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och se till att du har rätt att få tillgång till din personliga information (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att ta emot den. Vi kan också kontakta dig för att fråga dig för ytterligare information i samband med din begäran om att påskynda vårt svar.

Tidsgräns för att svara

Vi försöker att svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta oss längre än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

Var försiktig att vi tar ansvaret för dataskydd och reglering på allvar och fortsätter att anta strikta kontrollförfaranden, helt i enlighet med GDPR.

  1. Hur använder Straightpoint cookies och liknande spårning?

    a. Vad är cookies och spårningsteknik

Cookies är bitar av data som lagras i din dator eller mobil när du besöker en webbplats eller app.

Det finns också liknande delar av spårningsinformation som vi samlar in.

b. Varför använder vi cookies och annan spårning?

Att göra några olika saker, inklusive följande:

  • att komma ihåg information om dig, så du behöver inte ge oss det igen;
  • för att hjälpa oss att förstå hur människor använder våra tjänster, så vi kan göra dem bättre, och
  • att ta reda på om våra e-postmeddelanden har lästs och om du tycker att de är användbara.

Några saker på vår hemsida skulle inte fungera utan några cookies. Tekniker kallar dessa "strikt nödvändiga cookies". De är alltid på när du besöker vår hemsida.

Men vi vill använda andra som funktionella, prestanda och reklamkakor för att göra din upplevelse roligare. Vi kommer bara använda dem om du har kommit överens om det. Du kan alltid ändra dig.

Tänk på att det finns några andra cookies där ute från andra företag. Dessa "tredjeparts cookies" kan spåra hur du använder olika webbplatser, inklusive våra. Till exempel kan du få ett socialt mediesföretags cookie när du ser alternativet att dela med sig av. Du kan stänga av dem, men inte genom oss.

c. Hur länge håller kakor kvar?
Vissa raderas när du stänger webbläsaren på vår hemsida eller app. Andra blir längre, ibland för alltid, och sparas på din enhet så att de är där när du kommer tillbaka.

d. Hur kontrollerar jag mina cookies och spårning?
När du besöker oss först kommer vi att berätta om våra cookies och ber dig komma överens om vi kan använda dem. Du kan alltid ändra dig genom att gå till dina inställningar.
Att stoppa alla cookies kan innebära att du inte kan komma åt några av våra tjänster, eller att vissa av dem kanske inte fungerar korrekt för dig.
Ett annat sätt att styra lite spårning finns i inställningarna på enheten.

11. Hur kommer jag veta om ändringar i denna policy?

Vi uppdaterar denna policy ibland. Om vi ​​gör viktiga förändringar, som hur vi använder din personliga information kommer vi att meddela dig det. Det skulle normalt kommuniceras via e-post.

Om du inte godkänner ändringarna kan du alltid sluta använda våra tjänster och sluta ge oss mer personlig information. Vi skulle vara ledsna att se dig gå.

12. Hur kan jag kontakta Straightpoint?

För frågor eller kommentarer om denna policy, kontakta vår dataskyddspersonal med hjälp av följande kommunikationsmedel:

  • Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.- Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.
  • med post
    Straightpoint UK Ltd - DPO,
    Enhet 9 Dakota Park,
    Downley Road,
    Havant,
    Hampshire,
    PO9 2NJ

Vi regleras av Informationskommissionärens kontor ('ICO'). Du har rätt att göra ett klagomål till ICO, men vi skulle uppskatta chansen att hantera dina problem innan du närmar dig ICO, så var god kontakta oss först. Du kan också kontakta ICO för råd och support med hjälp av följande länk: https://ico.org.uk/

REGLER OCH VILLKOR FÖR ANVÄNDNING
www.straightpoint.com
1 ACCEPTANCE OF TERMS
Din tillgång till och användning av www.straightpoint.com ("webbplatsen") är uteslutande för dessa
Villkor. Du kommer inte använda webbplatsen för något syfte som är olagligt eller förbjudet av
Dessa användarvillkor Genom att använda webbplatsen accepterar du fullständigt villkoren, villkoren och
Ansvarsfriskrivning i detta meddelande. Om du inte accepterar dessa användarvillkor måste du
Omedelbart sluta använda webbplatsen.
2-RÅDET
Innehållet på webbplatsen utgör inte råd och bör inte åberopas vid tillverkning eller
Avstå från att göra något beslut.
3 ÄNDRAR TILL WEBBPLATSEN
Www.straightpoint.com förbehåller sig rätten att
3.1 ändra eller ta bort (tillfälligt eller permanent) webbplatsen eller någon del av den utan föregående meddelande och du bekräftar att www.straightpoint.com inte är ansvarig för dig för någon sådan ändring eller borttagning; och
3.2 ändrar dessa användarvillkor när som helst och din fortsatta användning av webbplatsen följer
Ändringar ska anses vara din acceptans av sådan ändring.
4 LÄNKAR TILL PARTNERS WEBSITER
Webbplatsen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser som styrs och underhålls av andra.
Varje länk till andra webbplatser är inte en godkännande av sådana webbplatser och du bekräftar och godkänner att vi inte är ansvariga för innehållet eller tillgängligheten för sådana webbplatser.
5 COPYRIGHT
5.1 All copyright, varumärken och alla andra immateriella rättigheter på webbplatsen och dess innehåll
(Inklusive, utan begränsning, webbdesign, text, grafik och all programvara och källkoder
Ansluten till webbplatsen) ägs av eller licensieras till www.straightpoint.com eller på annat sätt används av www.straightpoint.com enligt lag.
5.2 När du öppnar webbplatsen godkänner du att du endast kommer åt innehållet för din personliga, icke-kommersiella användning. Inget av innehållet får laddas ner, kopieras, reproduceras, överföras, lagras,
Säljs eller distribueras utan upphovsrättsinnehavarens skriftliga medgivande. Detta utesluter
Ladda ner, kopiera och / eller skriva ut sidor på webbplatsen för personlig, icke-kommersiell hemmabruk.
6 DISCLAIMERS OCH BEGRÄNSNING AV ANSVAR
6.1 Webbplatsen tillhandahålls på "AS IS" och "AS AVAILABLE" -basis utan representation eller
Godkännande och utan garanti av något slag, oavsett om det är uttryckligt eller underförstått, inklusive men inte
Begränsad till de underförstådda garantierna för tillfredsställande kvalitet, lämplighet för ett visst syfte, noninfringement, kompatibilitet, säkerhet och noggrannhet.
6.2 I den utsträckning som lagen tillåter är webbplatsen inte ansvarig för indirekta eller
Följdskada eller skada oavsett (inklusive utan begränsning förlust av verksamhet, möjlighet,
Data, vinst) som härrör från eller i samband med användningen av webbplatsen.
6.3 www.straightpoint.com ger ingen garanti om att webbplatsens funktionalitet kommer att vara oavbruten eller felfri, att fel kommer att rättas eller att webbplatsen eller servern som gör den tillgänglig är fri från virus eller något annat som kan vara skadligt Eller destruktiva.
6.4 Inget i dessa användarvillkor ska tolkas så att det utesluts eller begränsas ansvaret för
Www.straightpoint.com för dödsfall eller personskada som ett resultat av vårdslösheten hos
Www.straightpoint.com eller dess anställda eller agenter.
7 INDEMNITY
Du godkänner att hålla www.straightpoint.com och dess anställda och agenter oskadd från och mot alla skulder, juridiska avgifter, skador, förluster, kostnader och andra utgifter i samband med eventuella påståenden eller åtgärder som åberopats mot www.straightpoint.com som uppstår Av eventuella brott mot dessa av dessa
Villkor eller andra skulder som härrör från din användning av denna webbplats.
8 SEVERANCE
Om någon av dessa användarvillkor ska fastställas vara ogiltig, olaglig eller oskyldig för
Vilken anledning som helst av någon behörig behörighetsdomstol, skall detta villkor eller villkor avbrytas och
Återstående Villkor ska överleva och förbli i full kraft och fortsätta att vara
Bindande och verkställbar.
9 RÄTTSLIGT LAG
Dessa Villkor skall regleras av och tolkas i enlighet med lagen om
England och du förmedlar härmed till de engelska domstolarnas exklusiva behörighet.

Vänligen meddela oss ditt namn.

felaktig input

felaktig input

felaktig input

Vänligen meddela oss din e-postadress.

Din e-postadress matchar inte. Vänligen ange igen

felaktig input

felaktig input

När du har skickat detta formulär kommer det direkt att nå en SP-representativ direkt, som svarar på din förfrågan via e-post. Eller om du föredrar ett samtal, vänligen meddela oss det.

enzh-TWnlfrdenoes