Wybierz swój język

Crosby Straightpoint

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Wielka Brytania: + 44 (0) 2392 484491 USA: + 1 918 834 4611

Straightpoint Polityka prywatności i Polityka plików cookiepowiadomienie o prywatności straightpoint

sekcje

  1. Co zawiera ta polityka?
  2. Co obejmuje ta polityka?
  3. Jak chronisz moje dane osobowe?
  4. Jakie rodzaje informacji osobistych zbiera Straightpoint o mnie i jak są gromadzone?
  5. Dlaczego Straightpoint zbiera dane osobowe o mnie?
  6. Jak długo Straightpoint będzie przechowywać moje dane osobowe?
  7. Czy skontaktujemy się z nami w celach marketingowych?
  8. Kiedy Straightpoint udostępnia moje dane osobowe innym?
  9. Jakie są moje prawa?
  10. W jaki sposób Straightpoint wykorzystuje pliki cookie i podobne śledzenie?
  11. W jaki sposób dowiem się o zmianach w tych zasadach?
  12. Jak mogę skontaktować się z Straightpoint?

  1. Co zawiera ta polityka?

Ta zasada mówi:

  • jakie informacje możemy gromadzić na Twój temat;
  • jak możemy wykorzystać tę informację;
  • kiedy możemy wykorzystać twoje dane, aby się z Tobą skontaktować;
  • jakie informacje możemy przekazać innym osobom; i
  • Twoje wybory dotyczące danych osobowych, które nam przekazujesz.
  1. Co obejmuje ta polityka?

Ta polityka ma na celu udzielić ci informacji o tym, jak Straightpoint (UK) Limited ("we","nasz"lub"us") gromadzi i przetwarza dane osobowe użytkownika poprzez korzystanie z naszej strony internetowej, w tym wszelkie informacje, które użytkownik może podać podczas zakupu towarów lub usług od nas.

Straightpoint (UK) Limited, spółka zarejestrowana w Anglii i Walii pod numerem 04375389, której siedziba znajduje się w Unit 9 Dakota Business Park, Downley Road, Havant, Hampshire, PO9 2NJ, jest administratorem danych i odpowiada za twoje dane osobowe .

Wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych ("DPO"), który jest odpowiedzialny za nadzorowanie pytań związanych z niniejszą polityką prywatności. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej polityki prywatności, w tym prośby o skorzystanie z przysługujących Ci praw, skontaktuj się z inspektorem ochrony danych, korzystając z danych podanych poniżej w punkcie 12 (Jak mogę skontaktować się z Straightpoint?).

Nasza strona internetowa nie jest przeznaczona dla dzieci i nie gromadzimy świadomie danych dotyczących dzieci.

Ważne jest, aby zapoznać się z niniejszą polityką prywatności wraz z wszelkimi innymi politykami prywatności lub zasadami uczciwego przetwarzania, które możemy zapewnić w szczególnych przypadkach, gdy zbieramy lub przetwarzamy dane osobowe o Tobie, abyś był w pełni świadomy, w jaki sposób i dlaczego wykorzystujemy Twoje dane. . Ta polityka prywatności uzupełnia inne powiadomienia i zasady prywatności i nie ma na celu ich zastąpić.

  1. Jak chronisz moje dane osobowe?

Dokładamy wszelkich starań, aby Twoje dane były bezpieczne. W tym celu projektujemy nasze usługi z myślą o Państwa bezpieczeństwie. Dbamy o twoje bezpieczeństwo informacji i prywatność, wprowadzając odpowiednie środki bezpieczeństwa, aby zapobiec przypadkowemu utracie, wykorzystaniu lub uzyskaniu dostępu do danych osobowych w sposób nieautoryzowany, zmieniony lub ujawniony. Ponadto ograniczamy dostęp do twoich danych osobowych tym pracownikom, agentom, kontrahentom i innym stronom trzecim, których biznes musi znać. Będą przetwarzać twoje dane osobowe tylko zgodnie z naszymi instrukcjami i będą podlegać obowiązkowi zachowania poufności.

Wprowadziliśmy procedury postępowania w przypadku wszelkich podejrzeń naruszenia ochrony danych osobowych i powiadomimy Ciebie i wszelkie odpowiednie organy regulacyjne o naruszeniu, w przypadku gdy jesteśmy do tego prawnie zobowiązani.

Gdzie przechowujemy twoje informacje

Niektóre firmy świadczące dla nas usługi świadczą usługi spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Dopuścimy do tego tylko wtedy, gdy jesteśmy zadowoleni z ich poziomu bezpieczeństwa poprzez zapewnienie przynajmniej jednego z następujących zabezpieczeń:

  • Prześlemy Twoje dane osobowe do krajów, które zostały uznane za zapewniające odpowiedni poziom ochrony danych osobowych przez Komisję Europejską.
  • Jeżeli korzystamy z usług niektórych usługodawców, możemy skorzystać z konkretnych umów zatwierdzonych przez Komisję Europejską, które zapewniają dane osobowe taką samą ochronę, jaką mają w Europie.
  • W przypadku korzystania z usługodawców z siedzibą w USA możemy przekazywać im informacje, jeśli są one częścią Tarczy Prywatności, która wymaga zapewnienia podobnej ochrony w stosunku do danych osobowych przekazywanych między Europą i USA.
  1. Jakie rodzaje informacji osobistych zbiera Straightpoint o mnie i jak są gromadzone?

Dane osobowe oznaczają wszelkie informacje na temat osoby, od której dana osoba może zostać zidentyfikowana. Nie obejmuje danych, w których tożsamość została usunięta (dane anonimowe).

Możemy gromadzić, wykorzystywać, przechowywać i przekazywać różnego rodzaju dane osobowe, które zgrupowaliśmy w następujący sposób:

  • Dane tożsamości zawiera imię, nazwisko, nazwę użytkownika lub podobny identyfikator, stan cywilny, tytuł, datę urodzenia i płeć.
  • Data kontaktu zawiera adres rozliczeniowy, adres dostawy, adres e-mail i numery telefonów.
  • Data transakcji zawiera szczegóły dotyczące płatności do i od Ciebie oraz inne szczegóły produktów i usług zakupionych od nas.
  • Dane techniczne obejmuje adres protokołu internetowego (IP), typ i wersję przeglądarki, ustawienia i lokalizację strefy czasowej, typy i wersje wtyczki przeglądarki, system operacyjny i platformę oraz inne technologie na urządzeniach używanych do uzyskania dostępu do tej witryny.
  • Dane profilu obejmuje twoje zakupy lub zamówienia złożone przez Ciebie, Twoje zainteresowania, preferencje, opinie i odpowiedzi ankietowe.
  • Dane użytkowania zawiera informacje o tym, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej, produktów i usług.
  • Dane marketingowe i komunikacyjne obejmuje twoje preferencje w otrzymywaniu marketingu od nas i naszych stron trzecich oraz twoich preferencji komunikacyjnych.

Zbieramy, używamy i udostępniamy Zagregowane dane takie jak dane statystyczne lub demograficzne w dowolnym celu. Dane zagregowane mogą pochodzić z danych osobowych użytkownika, ale nie są traktowane jako dane osobowe, ponieważ dane te nie będą bezpośrednio ani pośrednio ujawniać Twojej tożsamości. Na przykład możemy zagregować dane o użytkowaniu, aby obliczyć procent użytkowników uzyskujących dostęp do określonej funkcji witryny lub sprzedawanego przez nas produktu. Jeśli jednak połączymy lub połączymy dane zbiorcze z twoimi danymi osobowymi, aby umożliwić ci bezpośrednią lub pośrednią identyfikację, traktujemy połączone dane jako dane osobowe, które będą używane zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

Nie zbieramy żadnych Specjalne kategorie danych osobowych o Tobie (dotyczy to szczegółów dotyczących Twojej rasy lub pochodzenia etnicznego, wierzeń religijnych lub filozoficznych, życia seksualnego, orientacji seksualnej, opinii politycznych, przynależności do związków zawodowych, informacji o twoim zdrowiu oraz danych genetycznych i biometrycznych). Nie gromadzimy również żadnych informacji na temat wyroków skazujących i przestępstw.

Zbieramy dane osobowe w następujący sposób:

a. Informacje, które nam przekazujesz

Możemy poprosić o podanie imienia i nazwiska oraz danych kontaktowych, adresu, adresu e-mail, numeru telefonu, daty urodzenia lub danych finansowych, w zależności od tego, w jaki sposób przeprowadzasz transakcję z nami.

b. Informacje o twoich działaniach poza Straightpoint, kiedy rozmawiasz o nas

Tak jakbyśmy wspomnieli o nas w poście na Twitterze, a my zdobędziemy uchwyt na Twitterze.

c. Zautomatyzowane technologie lub interakcje

Podczas interakcji z naszą witryną będziemy automatycznie zbierać dane techniczne o twoim sprzęcie, działaniach i wzorcach przeglądania. Zbieramy te dane osobowe za pomocą plików cookie i innych podobnych technologii. Proszę zapoznać się z paragrafem 10 (w jaki sposób Straightpoint wykorzystuje pliki cookie i podobne śledzenie?) Poniżej w celu uzyskania dalszych szczegółów.

Jeśli nie podasz danych osobowych

Gdy musimy zbierać dane osobowe przez prawo lub zgodnie z warunkami umowy, które mamy z tobą, a nie dostarczysz tych informacji na żądanie, możemy nie być w stanie wykonać umowy, którą mamy lub próbujemy zawrzeć z ty (na przykład, aby zapewnić ci towary lub usługi). W takim przypadku może być konieczne anulowanie produktu lub usługi, którą masz u nas, ale powiadomimy Cię, jeśli tak będzie w danym momencie.

  1. Dlaczego Straightpoint zbiera dane osobowe o mnie?

Musimy mieć uzasadniony powód, aby wykorzystywać twoje dane osobowe. Nazywa się to "zgodną z prawem podstawą przetwarzania". Czasami możemy poprosić Cię o pozwolenie na robienie rzeczy, na przykład kiedy subskrybujesz e-mail. Innym razem, gdy rozsądnie oczekujesz od nas wykorzystania Twoich danych osobowych, nie prosimy Cię o pozwolenie, ale tylko wtedy, gdy:

  • w naszym uzasadnionym interesie leży to w naszym interesie, co oznacza, że ​​w interesie naszej firmy jest prowadzenie i zarządzanie naszą firmą, aby umożliwić nam świadczenie najlepszej usługi i najlepszego i najbezpieczniejszego doświadczenia;
  • jest to dozwolone przez prawo; i
  • nie narusza masz prawa zgodnie z prawem o ochronie danych.

Możemy wykorzystywać dane osobowe w następujących okolicznościach:

  1. gdzie musimy świadczyć nasze usługi i przekazywać informacje na ich temat w celu wykonania umowy, którą zamierzamy zawrzeć lub z Państwem zawarliśmy;
  2. zajmować się twoimi prośbami, skargami i pytaniami;
  3. aby pomóc nam zrozumieć, jakiego rodzaju usług możesz użyć;
  4. do skontaktować się z Tobą o sugestiach i zaleceniach dotyczących towarów lub usług, które mogą Cię zainteresować;
  5. aby poinformować Cię o wszelkich zmianach w naszych praktykach i Warunkach korzystania;
  6. zaprosić Cię do wzięcia udziału w ankietach dotyczących naszych usług, które zawsze są dobrowolne;
  7. lub gdzie musimy przestrzegać zobowiązania prawnego.

Zasadniczo nie polegamy na zgodzie jako podstawie prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, mimo że otrzymamy Twoją zgodę przed przesłaniem Ci wiadomości e-mail lub SMS-em przez osobę trzecią. Masz prawo wycofać zgodę na marketing w dowolnym momencie, kontaktując się z nami.

  1. Jak długo Straightpoint będzie przechowywać moje dane osobowe?
  • Przechowujemy dane osobowe użytkownika tak długo, jak to jest uzasadnione, aby zrealizować cele, dla których je zgromadziliśmy, w tym w celu spełnienia wymogów prawnych, regulacyjnych, podatkowych, księgowych lub sprawozdawczych lub w przypadku, gdy mamy uzasadniony powód aby zachować go na dłużej, na przykład w przypadku skargi lub jeśli rozsądnie wierzymy, że istnieje perspektywa sporu w odniesieniu do naszej relacji z Tobą.
  • Zastanawiamy się, jaki rodzaj informacji, ile zebrano, jak wrażliwa może być i jakie są wymogi prawne przy ustalaniu odpowiednich okresów przechowywania.
  • Projektujemy Nasze Usługi abyśmy nie przechowywali Twoich danych osobowych dłużej, niż to konieczne.

Szczegóły okresów przechowywania dla różnych aspektów danych osobowych są dostępne na żądanie, kontaktując się z nami.

  1. Czy skontaktujemy się z nami w celach marketingowych?

Możemy wykorzystać Twoją Tożsamość, Kontakt, Dane Techniczne, Wykorzystanie i Dane Profilu, aby sformułować pogląd na temat tego, co według nas chcielibyśmy lub czego potrzebujemy lub co może Cię zainteresować. W ten sposób decydujemy, które produkty, usługi i oferty mogą być dla Ciebie odpowiednie (nazywamy to marketingiem).

Prześlemy ci tylko marketingowe wiadomości e-mail lub skontaktuj się z Tobą w sprawie naszych produktów i usług, jeśli wyraziłeś na to zgodę i nie zrezygnowałeś z otrzymywania tego marketingu.

Czy moje dane osobowe będą wykorzystywane, gdy Straightpoint reklamuje się z innymi firmami?

Możemy wykorzystywać informacje, które posiadamy o Tobie, aby pokazać Ci odpowiednie i "ukierunkowane reklamy" w witrynach innych firm, takich jak Facebook, Google, LinkedIn czy Twitter na przykład. Może to być pokazanie komunikatu reklamowego Straightpoint, w którym wiemy, że masz produkt Straightpoint i korzystasz z usług Straightpoint.

Jeśli nie chcesz widzieć naszych ukierunkowanych reklam, możesz ustawić preferencje reklam w ustawieniach swoich firm w mediach społecznościowych.

Rezygnacja

Możesz poprosić nas, abyśmy przestali wysyłać Ci wiadomości marketingowe w dowolnym momencie, dostosowując swoje preferencje marketingowe, klikając linki rezygnacji z każdej wysłanej Ci wiadomości marketingowej lub kontaktując się z nami w dowolnym momencie.

  1. Kiedy Straightpoint udostępnia moje dane osobowe innym?

Nigdy nie sprzedamy twoich danych osobowych. Udostępniamy je innym w następujący sposób:

a. Czasami zgodnie z prawem musimy przekazywać Twoje dane innym organizacjom

Możemy udostępniać Twoje dane, jeśli będziemy musieli z mocy prawa lub gdy będziemy musieli chronić Ciebie lub inne osoby przed krzywdą.

b. W celu egzekwowania naszych Warunków korzystania

Możemy udostępniać Twoje dane, jeśli będziemy musieli w celu egzekwowania lub stosowania naszych Warunków Użytkowania i innych umów, które możemy mieć z Tobą.

do. Aby umożliwić usługodawcom lub doradcom świadczenie usług dla nas

Być może będziemy musieli udostępnić Twoje dane osobowe dostawcom usług lub doradcom, aby mogli świadczyć nam usługi. Obejmuje to następujące strony trzecie:

  • dostawcy usług, którzy świadczą usługi w zakresie administracji IT i administracji systemami, w tym rozwój stron internetowych i usługi konserwacji; i
  • profesjonalni doradcy, w tym prawnicy, bankierzy, audytorzy i ubezpieczyciele, którzy świadczą usługi doradcze, bankowe, prawne, ubezpieczeniowe i księgowe.

    d. Do nabywców naszej firmy lub naszych aktywów

Być może będziemy musieli udostępnić Twoje dane osobowe stronom trzecim, którym możemy zdecydować się na sprzedaż, przeniesienie lub scalenie części naszej działalności lub naszych aktywów. Alternatywnie możemy starać się pozyskać inne firmy lub połączyć się z nimi. Jeśli zmiana zajdzie w naszej firmie, nowi właściciele mogą wykorzystywać dane osobowe w taki sam sposób, jak określono w niniejszej informacji o ochronie prywatności.

Wymagamy od wszystkich stron trzecich poszanowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych i traktowania ich zgodnie z prawem. Nie zezwalamy naszym zewnętrznym dostawcom usług na wykorzystywanie twoich danych osobowych do własnych celów i pozwalamy im tylko na przetwarzanie twoich danych osobowych w określonych celach i zgodnie z naszymi instrukcjami.

  1. Jakie są moje prawa?

Pamiętaj, że masz kontrolę nad swoimi danymi osobowymi. Używamy twoich danych osobowych tylko dla celów zgodnych z interesem biznesowym, zgodnie z paragrafem 5 (Dlaczego Straightpoint zbiera dane osobowe o mnie?) Powyżej. Zamierzone wykorzystanie Twoich danych osobowych jest wykorzystywane w celu umożliwienia nam podjęcia współpracy z Tobą, jednak jeśli uważasz, że zamierzone użycie nie jest autoryzowane przez Ciebie, masz następujące prawa:

  • do zażądać kopii swoich danych osobowych trzymamy się ciebie i sprawdzamy, czy przetwarzamy je zgodnie z prawem;
  • poprosić nas o poprawienie błędnych danych osobowych, chociaż może zaistnieć potrzeba weryfikacji dokładności nowych informacji, które nam przekazujesz;
  • aby usunąć twoje dane osobowe tam, gdzie nie ma żadnego powodu, abyśmy nadal je przetwarzali. Prosimy jednak pamiętać, że nie zawsze jesteśmy w stanie spełnić Państwa prośbę o usunięcie z konkretnych przyczyn prawnych, o których zostaniemy powiadomieni, w stosownych przypadkach, w momencie złożenia Państwa wniosku;
  • zażądać, abyśmy używali twoich danych osobowych tylko do pewnych celów;
  • sprzeciwiamy się przetwarzaniu twoich danych osobowych, gdy polegamy na uzasadnionym interesie i jest coś w twojej konkretnej sytuacji, co sprawia, że ​​chcesz sprzeciwić się przetwarzaniu na tej podstawie, ponieważ uważasz, że wpływa to na twoje podstawowe prawa i wolności. Należy jednak pamiętać, że w niektórych przypadkach możemy wykazać, że mamy uzasadnione podstawy do przetwarzania Państwa informacji, które naruszają wasze prawa i wolności;
  • zażądać przekazania Twoich danych osobowych Tobie lub osobie trzeciej. Przekażemy Tobie lub osobie trzeciej wybrane przez Ciebie dane osobowe w uporządkowanym, powszechnie używanym formacie do odczytu maszynowego. Należy jednak pamiętać, że to prawo ma zastosowanie tylko do informacji automatycznych, które początkowo wyraziłeś zgodę na wykorzystanie lub gdzie wykorzystaliśmy te dane do zawarcia z Tobą umowy; i
  • wycofać zgodę w każdym momencie, w którym polegamy na zgodzie na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Należy jednak pamiętać, że nie wpłynie to na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed wycofaniem zgody. Jeśli wycofasz swoją zgodę, możemy nie być w stanie dostarczyć Ci niektórych produktów lub usług. Doradzimy Ci, czy tak jest w momencie wycofania zgody.

Jeśli chcesz skorzystać z któregoś z wyżej wymienionych praw, proszę Skontaktuj się z nami.

Zazwyczaj nie jest wymagana opłata

Nie będziesz musiał płacić opłaty za dostęp do swoich danych osobowych (lub korzystanie z jakichkolwiek innych praw). Możemy jednak pobrać rozsądną opłatę, jeśli Twoje zgłoszenie jest wyraźnie nieuzasadnione, powtarzalne lub nadmierne. Ewentualnie możemy odmówić zastosowania się do Państwa wniosku w takich okolicznościach.

Czego możemy potrzebować od ciebie

Być może będziemy musieli poprosić Cię o podanie konkretnych informacji, które pomogą nam potwierdzić twoją tożsamość i zapewniamy ci prawo dostępu do twoich danych osobowych (lub do korzystania z innych twoich praw). Jest to środek bezpieczeństwa zapewniający, że dane osobowe nie zostaną ujawnione żadnej osobie, która nie ma prawa jej otrzymać. Możemy również skontaktować się z Tobą, aby poprosić Cię o dodatkowe informacje w związku z Twoją prośbą o przyspieszenie naszej odpowiedzi.

Termin na odpowiedź

Staramy się odpowiedzieć na wszystkie uzasadnione wnioski w ciągu jednego miesiąca. Czasami może to potrwać dłużej niż miesiąc, jeśli twoja prośba jest szczególnie skomplikowana lub złożyłeś kilka wniosków. W takim przypadku powiadomimy Cię i będziemy Cię aktualizować.

Zapewniamy, że poważnie podchodzimy do odpowiedzialności za ochronę danych i przepisy i nadal wprowadzamy rygorystyczne procedury kontroli, w pełni zgodne z GDPR.

  1. W jaki sposób Straightpoint wykorzystuje pliki cookie i podobne śledzenie?

    a. Czym są pliki cookie i technologie śledzenia

Pliki cookie to fragmenty danych, które są przechowywane na komputerze lub telefonie komórkowym podczas odwiedzania witryny lub aplikacji.

Istnieją również podobne informacje o śledzeniu, które zbieramy.

b. Dlaczego używamy plików cookie i innych funkcji śledzenia?

Aby zrobić kilka różnych rzeczy, w tym następujące:

  • zapamiętać informacje o Tobie, więc nie musisz nam tego ponownie dawać;
  • aby pomóc nam zrozumieć, w jaki sposób ludzie korzystają z naszych usług, abyśmy mogli je poprawić; i
  • aby dowiedzieć się, czy nasze e-maile zostały przeczytane i czy są dla Ciebie przydatne.

Kilka rzeczy na naszej stronie nie działałoby bez plików cookie. Ludzie techniki nazywają te "ściśle niezbędne ciasteczka". Są zawsze włączone, gdy odwiedzasz naszą stronę internetową.

Chcemy jednak wykorzystać inne, takie jak funkcjonalne, wydajnościowe i reklamowe pliki cookie, aby Twoje wrażenia były przyjemniejsze. Używamy ich tylko, jeśli wyraziłeś na to zgodę. Zawsze możesz zmienić zdanie.

Pamiętaj, że istnieją inne pliki cookie pochodzące od innych firm. Te "pliki cookie innych firm" mogą śledzić sposób korzystania z różnych witryn internetowych, w tym naszych. Na przykład możesz otrzymać plik cookie firmy mediów społecznościowych, gdy zobaczysz opcję udostępnienia czegoś. Możesz je wyłączyć, ale nie przez nas.

c. Jak długo trwają pliki cookie?
Niektóre są usuwane po zamknięciu przeglądarki w naszej witrynie lub aplikacji. Inni zostają dłużej, czasami na zawsze i są zapisani na twoim urządzeniu, więc są tam, kiedy wrócisz.

d. Jak kontrolować pliki cookie i śledzenie?
Kiedy po raz pierwszy nas odwiedzasz, poinformujemy Cię o naszych ciasteczkach i poprosimy Cię o wyrażenie zgody na ich wykorzystanie. Zawsze możesz zmienić zdanie przechodząc do ustawień.
Zatrzymanie wszystkich plików cookie może oznaczać, że nie możesz uzyskać dostępu do niektórych naszych usług lub że niektóre z nich mogą nie działać prawidłowo.
Innym sposobem kontrolowania śledzenia jest ustawienie w urządzeniu.

11. W jaki sposób dowiem się o zmianach w tych zasadach?

Czasami aktualizujemy te zasady. Jeśli wprowadzimy ważne zmiany, takie jak sposób, w jaki wykorzystujemy Twoje dane osobowe, powiadomimy Cię o tym. Zwykle będzie to przekazywane za pośrednictwem poczty elektronicznej.

Jeśli nie wyrażasz zgody na zmiany, możesz zawsze przestać korzystać z naszych usług i przestać podawać nam więcej informacji osobistych. Będzie nam przykro, gdy cię zobaczycie.

12. Jak mogę skontaktować się z Straightpoint?

W przypadku jakichkolwiek pytań lub uwag na temat tych zasad prosimy o kontakt z naszym inspektorem ochrony danych przy użyciu następujących środków komunikacji:

  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.- Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • pocztą
    Straightpoint UK Ltd - DPO,
    Unit 9 Dakota Park,
    Downley Road,
    Havant,
    Hampshire,
    PO9 2NJ

Jesteśmy regulowani przez Biuro Rzecznika Informacji ("ICO"). Masz prawo złożyć skargę do ICO, jednakże będziemy wdzięczni za możliwość rozwiązania twoich problemów przed zwróceniem się do ICO, więc skontaktuj się z nami w pierwszej kolejności. Możesz również skontaktować się z ICO w celu uzyskania porady i wsparcia, korzystając z poniższego linku: https://ico.org.uk/

WARUNKI UŻYTKOWANIA
Www.straightpoint.com
1 AKCEPTACJA WARUNKÓW
Dostęp i korzystanie z www.straightpoint.com ( „Witryna”) podlega wyłącznie do nich
Regulamin. Użytkownik nie będzie korzystać ze strony internetowej w żadnym celu, który jest niezgodny z prawem lub zabroniony przez
Niniejszych Warunków. Korzystając ze strony internetowej, w pełni akceptujesz warunki, warunki i
Oświadczenia zawarte w niniejszym ogłoszeniu. Jeśli nie akceptujesz tych Warunków, musisz
Natychmiast przestań używać tej strony.
Porada 2
Zawartość serwisu nie stanowi porady i nie należy polegać na tworzeniu lub
Powstrzymanie się od podejmowania, każda decyzja.
3 ZMIANA SIĘ DO STRONY INTERNETOWEJ
Www.straightpoint.com zastrzega sobie prawo do:
3.1 zmienia lub usuwa (tymczasowo lub na stałe) witrynę internetową lub jej część bez uprzedzenia i potwierdza, że ​​www.straightpoint.com nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie takie zmiany lub usunięcia; i
3.2 w dowolnym momencie zmieniają niniejsze Warunki korzystania z serwisu i kontynuuje korzystanie z tej witryny
Wszelkie zmiany będą uznawane za Twoją akceptację takiej zmiany.
4 LINKI DO STRON INTERNETOWYCH FIRMY TRZECICH
Witryna internetowa może zawierać linki do stron internetowych osób trzecich, które są kontrolowane i obsługiwane przez inne osoby.
Wszelkie linki do innych witryn internetowych nie stanowią potwierdzenia takich stron internetowych, a użytkownik przyjmuje do wiadomości i zgadza się, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść lub dostępność takich witryn.
5 PRAWA AUTORSKIE
5.1 Wszystkie prawa autorskie, znaki towarowe i wszelkie inne prawa własności intelektualnej w witrynie i jej zawartości
(W tym bez ograniczeń projektowanie stron internetowych, tekst, grafika i wszystkie oprogramowanie oraz kody źródłowe
Związane z witryną) są własnością lub są licencjonowane na www.straightpoint.com lub w inny sposób wykorzystywane przez www.straightpoint.com, zgodnie z prawem.
5.2 Podczas uzyskiwania dostępu do witryny zgadzasz się, że będziesz mieć dostęp do treści wyłącznie do użytku osobistego, niekomercyjnego. Żadna z treści nie może być pobierana, kopiowana, powielana, przesyłana, przechowywana,
Sprzedawane lub rozpowszechniane bez uprzedniej pisemnej zgody posiadacza praw autorskich. Wyklucza to
Pobieranie, kopiowanie i / lub drukowanie stron witryny wyłącznie w celach prywatnych, niekomercyjnych.
6 OGRANICZENIA ORAZ OGRANICZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI
6.1 Witryna jest dostarczana na zasadzie "AS IS" i "AS AVAILABLE" bez jakiejkolwiek reprezentacji lub
Poświadczenie wykonane i bez jakiejkolwiek gwarancji, wyraźne lub dorozumiane, w tym, ale nie
Ograniczone do dorozumianych gwarancji satysfakcjonującej jakości, przydatności do określonego celu, niezgodności, bezpieczeństwa i dokładności.
6.2 W zakresie dozwolonym przez prawo strona internetowa nie ponosi odpowiedzialności za pośrednie lub
Następująca utrata lub uszkodzenie cokolwiek (w tym bez utraty biznesu,
Danych, zysków) wynikających z lub w związku z korzystaniem ze strony internetowej.
6.3 www.straightpoint.com nie gwarantuje, że funkcjonalność serwisu będzie nieprzerwana lub bezbłędna, że ​​wady zostaną poprawione lub witryna lub serwer, który ją udostępnia, nie ma wirusów lub innych elementów, które mogą być szkodliwe Lub destrukcyjne.
6.4 Żadne z postanowień niniejszych Warunków nie będzie interpretowane w sposób wykluczający lub ograniczający odpowiedzialność
Www.straightpoint.com w przypadku śmierci lub obrażeń ciała w wyniku zaniedbania z powodu
Www.straightpoint.com lub pracowników lub agentów.
7 INDEMNITY
Zgadzasz się zabezpieczyć i zatrzymać firmę www.straightpoint.com i jej pracowników i agentów niezależnie od wszelkich zobowiązań, opłat prawnych, odszkodowań, strat, kosztów i innych wydatków związanych z wszelkimi roszczeniami lub skargami wniesionymi przeciwko www.straightpoint.com Jakiegokolwiek naruszenia przez Ciebie
Warunki umowy lub inne zobowiązania wynikające z korzystania z niniejszej witryny.
8 SEVERANCE
Jeśli którykolwiek z niniejszych Warunków zostanie uznany za nieważny, niezgodny z prawem lub niewykonalny
Z jakiegokolwiek powodu przez właściwy sąd, wówczas taki Okres obowiązywania lub Warunek zostanie przerwany, a
Pozostałe warunki pozostaną w mocy i pozostają w mocy
Wiążący i wykonalny.
9 PRAWO WŁASNE
Niniejsze Warunki są regulowane i interpretowane zgodnie z prawem
Anglia i Ty niniejszym podlegają wyłącznej jurysdykcji sądów angielskich.

Daj nam znać swoją nazwę.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Daj nam znać adres email.

Twój adres e-mail nie pasuje, wprowadź ponownie

Invalid Input

Invalid Input

Po wysłaniu tego formularza natychmiast otrzymasz od przedstawiciela SP bezpośrednio, który odpowie na twoje zapytanie przez e-mail. Lub jeśli wolisz oddzwonić, daj nam znać w wiadomości.

enzh-TWnlfrdenoes