Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

sp безжичен центар на гравитациониот софтверТреба цена? Контактирајте го нашиот тим

Безжичен центар за гравитациски систем дизајниран специјално за употреба кога треба да се преместат големи индустриски објекти како што се апсорбирачи, генератори, турбини, реактори, котли, кули, локомотиви, чамци, воена опрема или офшор индустриски делови, како што се нафтените платформи и платформи за производство.

Компаниите со тешки лифтови имаат потреба од големи капацитети за оптоварување и лесен за користење софтвер за брзо известување за тежината и тежиштето.

Оваа најнова верзија на безжичниот центар на гравитациониот систем Straightpoint користи безжични компресивни ќелии за оптоварување и нов и подобрен, едноставен за користење, софтверски пакет. Операторите сега можат да ги гледаат на екранот и во реално време, до оптоварувања на поединечни оптоварувања на 36 и динамичкиот центар на гравитација.

Извештајот за скапоцен центар за анализа на гравитација може лесно да се зачува и да се отпечати.

За многу проекти за тешки лифтови постои отсуство на стандардизација која бара индивидуално транспортно планирање.

Со голем број на тензии или компресија оптоварување клетки и овој софтвер, Straightpoints "посветеност на тешка лифт индустрија е втор на ништо.

КАРАКТЕРИСТИКИ
 • 100% Безжичен, без лесно оштетени кабли
 • 700m / 2300ft опсег
 • Три мерења по извештај со просеци и статистичка анализа
 • Позиционирање на позиционирање ќелии со користење на мерења или GPS координати
 • Дополнителни полиња за операторот, клиентот, брзината на ветерот и температурата достапни за известување
ПРИДОБИВКИ
 • Меѓу 3-36 оптоварување клетки со ист капацитет може да се користи во секое време
 • ISO19901 согласност
АПЛИКАЦИИ
 • Големи индустриски предмети
  - абсорбери, генератори, турбини, реактори, котли, кули, локомотиви, чамци, воена опрема, делови од офшор индустрија, како што се нафтените платформи
 • Надземни тежина

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes