Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Безжичните далечински управувачи, аларми, софтвер за компјутер и LED дисплеи за сензори за оптоварување обезбедуваат сигурно, лесно и удобно мерење и мерење на сила на оптоварување на оптоварување. Опсегот на безжична галантерија Straightpoint може да се користи со сите безжични мрежи на Straightpoint.

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим

SW-OAM Безжичен модул за преоптоварувањеБезжичен симболSW-OAM
Аларм за безжична преоптоварување

SW-OAM е безжичен релеен модул со аудио и визуелни индикатори за предупредување. Два аларми за подесување на единицата може да се активираат од една или сумирана група до осум безжични оптоварувачки клетки Straightpoint. SW-OAM е идеален како систем за откривање на безжична преоптоварување.

Преземање на податочен лист

SW-OAM Безжичен модул за преоптоварувањеБезжичен симболSW-BS
Безжична базна станица

SW-BS, Крозби | Базната станица Straightpoint, обезбедува прилагодлив аналогни или дигитални излези за кој било или повеќекратни (до максимум четири) Крозби | Клетки со безжичен товар

Преземање на податочен лист

SW-A01i Безжична базна станица со аналоген излезБезжичен симболSW-AO1i
Безжична базна станица со аналоген излез

SW-AO1i обезбедува аналоген излез кој може да се конфигурира за било која единечна безжична оптоварувачка мрежа Straightpoint и е идеална за интеграција на компјутер, PLC или други системи за стекнување на податоци. Сместен во NEMA 4 комплет, излезот може да се избере од претходно калибриран напон и тековни опсези на 0-5vdc, + -5vdc, 0-10vdc, + -10vdc, 0-20mA, 4-20mA.

Преземање на податочен лист

SW-SO Сериски излез ASCII стринг-модулБезжичен симболSW-SO
Сериски излез ASCII стринг модул

Идеален за интеграција на компјутер, Саладин или друг уред кој бара едноставен RS232 сериски влез, овој модул овозможува кориснички дефиниран ACII низа која може да вклучува индивидуални или сумирани податоци од до 8 Straightpoint Wireless Cell Loads.

Преземање на податочен лист

SW-MWLC Повеќе безжичен оптоварувачки мобилен контролер софтверБезжичен симболINSIGHT
Повеќе контролер на безжични оптоварувачки ќелии и центар за гравитација
Софтверот INSIGHT, испорачан со USB-безжичен dongle SW-D, овозможува поврзување до 126 Straightpoint безжични оптоварувачки ќелии истовремено на кој било Windows таблет или лаптоп.

Преземање на податочен лист

SW-SD Безжичен приказ на екранотБезжичен симболSW-SD
Приказ на безжична слава

Овој 100mm (4) табла LED дисплеј е безжичен и може да се види до 150 ft. Совршен за инсталација на кранскиот приклучок уредот работи на 110-240 VAC и екранот е индивидуално оптоварување или сумарно оптоварување за осум уреди за Straightpoint Wireless.

Преземање на податочен лист

SW-SB безжичен сигнал засилувачБезжичен симболSW-SB
Безжичен сигнал за засилувач

Модулот за бустер / повторувач на сигналот SW-SB е батериран и лесно се спарува со било кој безжичен уред Straightpoint, на пример, оптоварување ќелија, додатоци и софтверски решенија во рамките на опсегот, брзо зголемување на покриеноста и проширување на опсегот.

Преземање на податочен лист

SW-GW1 Аларм за безжична преоптоварувањеБезжичен симболSW-GW1

Modbus RTU / ASCII портал

SW-GW1 е Modbus интерфејс портал кој овозможува едноставен интерфејс им овозможува на корисниците да се соберат податоци од Straightpoint Безжични уреди или со користење на стандардни Modbus RTU протокол или едноставно ASCII протокол.

Преземање на податочен лист

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes