Вертикални денови
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

вертикали лого на паркот ДонингтонStraightpoint се изложува на овој настан - 16-17 May Donington Park. STAND MP5

Деновите на Vertikal, најголемиот настан за опрема за опрема за Велика Британија и Ирска, се пресели во нова локација за 2018. Сега се наоѓа во Донингтон Парк во Лестершир, настанот има уште повеќе простор за растење!

Денови од Vertikal се зголемуваа од година во година, привлекувајќи купувачи и крајни корисници од изнајмувачкиот сектор, големите изведувачи, комуналните претпријатија, локалните власти и арборџиите, да споменат само неколку. Ако сте компанија за изнајмување, сопственик на флота, корисник или професионалец за подигање, Vertikal Days ќе ви даде непречен поглед на најновите производи на лифтинг индустријата. Ова е специјализиран настан со цврсто центрирано цврсто околу кревањето и пристапот.

Изложба состанок

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо.

enzh-TWnlfrdenoes