Трага и спасување изложба
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

НЕГОВИОТ ЈУНИ 2018

Директна точка се изложува на ITS изложба, штанд 115 - 25-29 Јуни Марсеј

Најголемиот светски собир на експертите за спасување, спасување и OSV

на ИТС Конвенција и изложба почна да живее како Меѓународната конференција за раѓање во 1969 и се одржува на секои две години оттогаш, освен прекин од три години помеѓу 1979 и 1982, така што делегатите би можеле да учествуваат на прославата на 200th јубилеј на семејниот бизнис на Алан Брутон-Рид, Томас Рид ООД (ест 1782 ). На 10th конференција во Сиднеј 1988, спасувањето беше воведено во програмата за прв пат, а конференцијата беше преименувана во Меѓународна конвенција и изложба на контејнери и спасување. Се сметаше дека оваа титула е малку долга, и во 1994 името беше скратено НЕГОВИТЕ.

Настанот, кој се одржува на секои две години на поинаква локација во светот, е најголемиот собир во светот на бурми, влечење, спасување и експерти за OSV. Во текот на изминатите 50 години, на ИТС конвенција заработил завидна репутација за да биде најдобар од ваков вид, благодарение на прецизното внимание на деталите. Ги привлекува најстарите играчи во бизнисот од целиот свет, овозможувајќи им уникатна можност еднаш на секои две години да се запознаваат, да учат и да прават бизнис. За таа цел, ние одиме во голема должина да бидете сигурни дека делегатите и излагачите имаат секоја достапна можност да се поврзат. Паузите за кафе / чај се одржуваат во рамки на изложбата и изложувачите можат да ручаат со делегатите.

на ИТС конвенција се зголеми во големината од година во година и во бројот на присутните делегати и бројот на излагачи кои учествуваат. Сега кога офшорот на пазарот за поддршка на бродот е вклучен во програмата, се чини дека постои мало сомневање дека ќе продолжи да го прави тоа.

Од 1969, преку делегатите на 8,000 и изложувачите на 1,200 од земјите на 50-plus учествуваа во конвенциите, со повторена стапка на присуство над 75%.

Изложба состанок

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо.

enzh-TWnlfrdenoes