Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Софтвер за вчитување на мобилни уреди - SW-MWLCТреба цена? Контактирајте го нашиот тим

Софтверот со повеќе безжични оптоварувачки уреди на Straightpoint (SW-MWLC) е разноврсна, лесна за контрола на пристапот на мобилни оптоварувања, дисплеј и алатка за регистрирање на податоци дизајнирана за употреба на Windows PC платформи, Vista, Win 7, 8 и 10. SW-MWLC овозможува симултана, безжична комуникација помеѓу безжични мрежи Straightpoint и Windows PC. Изменливиот прозорец прикажува табела до 100 безжични оптоварувачки ќелии на живи податоци.

Каналите може да се подесуваат со кориснички дефинирани математички функции кои може да се користат за пресметување на мноштво резултати. На пример, екранот може да ја прикаже вредноста од една оптоварена ќелија или збирот на повеќе оптоварувачки ќелии. Визуелниот дисплеј и аудио алармите може да покажат под и над опсегот, како и губење комуникации, извештаи за ниска батерија и грешки. SW-MWLC може да се логира на побарувачката, во претходно наместени интервали, при влегување и напуштање на однапред поставен преоптоварување и за време на преоптоварување. Податоците се запишуваат во CSV-датотека која може да се отвори за анализа од софтверски програми како што се Microsoft Excel. Податоците за формат JSON исто така се достапни на барање преку вграден веб сервер.

За покомплексни апликации, може да се градат графички страници кои ги прикажуваат податоците во различни формати, вклучувајќи дигитален дисплеј или бар графики. До осум страници може да се дефинира и страниците лесно да се движат помеѓу различни формати на слики кои можат да бидат увезени, вклучувајќи JPG, GIF, PDF и DXF.

Прилагодени апликации, вклучувајќи брендирање и шема на бои се достапни. Ве молиме контактирајте го одделот за продажба на Straightpoint за цените. SW-MWLC софтверот се испорачува со USB-приклучок со проширен опсег SW-USBBSE.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Webserver нуди далечинско гледање на iPad / таблети / паметни телефони и, исто така, ги снабдува JSON податоците на барање
 • Пријавување на временски интервали, рачно или на преоптоварување / недоволно оптоварување
 • Визуелните и звучните аларми укажуваат на преоптоварување, слаба батерија и грешка во комуникацијата
 • Зумирајте за да канал за да ги видите трендовите на податоци и историјата
ПРИДОБИВКИ
 • Ги прикажува и запишува податоците до 100 Straightpoint безжични оптоварувачки ќелии истовремено
 • Мапирање / графички способности
 • Извоз и регистрирање на податоци во CSV формат
АПЛИКАЦИИ
 • Тежина на вода Тестирање
 • Надземни тежина
 • Болард влечење
 • Тест за тестирање
 • Стивидирање
 • Тешки лифтови
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes