Тестирање
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

Клетки со оптоварување на рамни точки кои се користат со торби за вода

Тестирање на вода

Крејн тестирање со вода кеси Или други тежини или фиксни оптоварувања е идеална апликација за опсегот на оптоварување на Straightpoint. Нашите Radiolink плус или Безжични мрежи за оптоварување со кабли кои се користат паралелно со тестирањето на пакетите за тестирање на безжични податоци може да се изведат на безбедно растојание и сите динамички и статички сили се најавени за подоцнежна анализа и одобрение на клиентот.

Која опрема е тестирана?

На најосновно ниво ова би можело да биде секоја опрема или структура која лифтови, држи, поддржува или се спротивставува на товар. Обично предметот ќе има отценето WLL, како што беше споменато претходно.  

Еве некои не-исцрпни примери:   

  • Болард повлечете тестови
  • Тест тестови
  • Кран тестови (користење на вода вреќи, блок тежини)
  • Испитувања на подлогата за око или летање
  • Испитни бариери тестови
  • Тестирање опрема за опрема (краци, синџири, јажиња, куки)
  • Испитувања за градежна опрема (столбови за ширење, реквизити на пченица, решетки)
  • Тестови за дигање и ширење на зраци
  • Тестови за оптоварување на хидраулични цилиндри

Некои од овие елементи ќе бидат доказ за тестирање во напнатост, на пример, краци, синџири, јажиња и кранови, додека други ќе бидат тестирани во компресија, на пример, реквизити од Acrow, грејни тела и хидраулични цилиндри.

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим

Straightpoint имаат комбинација на софтвер, инструменти и безжични оптоварувачки ќелии (опција Bluetooth и со одобрување од тип DNV) за да одговараат на овие апликации.

Препораки за производи:
Radiolink плус | Софтвер за внесување податоци | Безжично оптоварување | Пробен тест плус софтвер

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes