Изберете го вашиот јазик

логото на s5

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: 1-805-246-1462

Спасувајќи животи на море

Безбедност на животот на море (СОЛАС)

ПреоптоварувањаОва е нов услов каде што пратениците сега се законски обврзани да ја објават тежината на контејнерите за превоз пред да бидат резервирани на брод. Идејата е да се избегнат ситуациите, прикажани лево, кои се појавуваат кога еден контејнерски брод е преоптоварен.

Легислативата се однесува на "безбедноста на животот во морето" и има за цел да спречи преоптоварување и нерамномерно вчитување на бродови за да се спречат несреќи.

Новите барања на SOLAS значеа шпедитерите, пакерите и интермодалните логистички компании да бараат едноставни начини да ги интегрираат информациите за тежината на контејнерите во нивните тековни процеси. Можете да прочитате повеќе за СОЛАС контејнер тежи одредбите овде.

На Straightpoint ние веруваме дека наједноставниот и најбрз начин да се фати оваа информација за тежината е кога садот е подигнат.

Ова може да се направи користејќи loadlink или loadshackle користи во врска со нашиот софтвер за податоци за известување.

Препораки за производи:
Радиолошка плус оптоварување ќелија | Безжично оптоварување | SW-MWLC datalogging софтвер

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Брза контакт форма

име*
Ве молиме кажете ни го вашето име.

земја*
Невалиден влез

Е-пошта*
Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

порака*
Невалиден влез

Јас не сум робот*
Невалиден влез

.................................................. .......................
Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes

контакт Straightpoint

Хемпшир, Велика Британија седиште - + 44 (0) 2392 484491
Камарило, САД седиште - --1 805 246 1462-
Хјустон, Соединетите Американски Држави - -713 955 2655-
Минеаполис, Минхен - -612 808 8969-

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.