Испорака
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

За едноставна логистика, испорака, пренос на брод до брод (STS), мерење на силите на прицврстување на тензичните линии Straightpoint имаат решение. Производите се IP-отценети и изградени од поморски материјали за да се осигура дека тие остануваат точни, сигурни и најважно безбедни за употреба.

За мерење до 5t Miniweigher плус е идеален за компактна кранска скала за безбедно и точно мерење и нашата најдобро продавана Radiolink плус се грижи за потешките лифтови кои му овозможуваат на операторот безбедно да стои на растојание од 250m или 800 стапалата од товарот.
За подвижни линии без никаков ќор-сокак за поставување на дигитален динамометар, системот за мониторинг на динамичко оптоварување на TIMH ќе ги мери тензиите во движење и ќе се прикажуваат преку кабел или безжично до мониторинг станицата.

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим

Препораки за производи: Radiolink плус | Мини-играч плус | Динамометар за водење линија

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes