изградба
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

изградба

Директни точки за оптоварување што ја прават градежната индустрија побезбедно место

На Straightpoint опсегот на безжични тензии и компресија Loadcells поврзани со нашиот импресивен опсег на рачни дисплеи, мулти Loadcell податоци за вметнување на податоци или центар на гравитацијата софтвер се користат во целиот свет градежната индустрија на дневна основа.

При ширење или потпирање на колони, грмушките и гредите на градежните проекти бараат динамичко мерење на оптоварување Straightpoint безжичните компресивни оптоварувања и решенија за оптоварување го водат начинот на точни и веродостојни мерења и можат да се вратат на мноштво инструменти и софтвер за реално време и ревизиски траги со податоци во реално време.

Културни кранови што ги мерат материјалите со дигитален динамометар, компресија Loadcells за следење на натрупување товари, тестирање на армирано steelworks или во реално време за следење на дистрибуција на оптоварување дистрибуција се сите апликации кои Straightpoint може да понуди решение за следење на оптоварување.

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим

Препораки за производи:
Радиолошка плус оптоварување ќелија | Кабелска компресија Loadcell | Безжично оптоварување | Систем за испитување на повеќе операции

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes