СП оптоварување Cell v поевтина алтернатива
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

Зошто да купите од Straightpoint кога има поевтини алтернативи? Еве зошто ...

Често тимот за продажба на SP ни се сретнува со коментарот: "Ми понудија поевтино друго место на друго место."
Значи, СП мисла, ајде да купиме еден и да го тестираме.
Поради бројот на товарни ќелии од азиските производители што го поплавуваат пазарот, СП може да претпостави дека доволно оператори за лифтинг и / или дистрибутери на опрема за подигнување одлучат да купат од овие компании за да ги направат овие операции вредни. СП се плашел дека многумина ја загрозуваат безбедноста на подигнувањето, ставајќи производи со пониски цени, но исто така и понизок стандард на пазарот, а не поддржани од акредитации признати од индустријата.
SP сакаше да нарача мобилна ќелија директно од производителот, избрани по случаен избор, со седиште во Азија, со цел да спроведе тест за споредба во однос на блиску еден СП-производ за да ги утврди разликите.

Накусо, нашите наоди беа шокантни!

Тука е Белата книга на СП со целосен извештај и за да ви помогнеме со вашата одлука, ве молиме погледнете го ова видео

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes