Конференција за SC & RRA
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

scra

Straightpoint се изложени на двата настани 26-28 септември, Кентаки

Годишна конференција

Привлекување на сопствениците на индустријата, извршниот директор, врвни менаџери и лидери, овој премиерски настан за Асоцијацијата се спроведува во април. Определување вклучува едукативни сесии од познати автори и говорници, состаноци на комисиите, приеми и бројни можности за мрежно поврзување, голф и тениски турнири, гала за прибирање средства, познати натпревари за работа на годината, награди за безбедност и Саем на производи.

Работилница за Крејн и Цртеж

Работилницата, спроведена секоја година во септември, е КАРАКТЕРИСТИЧКИ И ИЗГРАДНИ настани на годината. Спроведување заедно сопственици на индустријата, сесиите имаат акцент на безбедноста, регулаторните и консензуалните стандарди, обуката, одржувањето на опремата, како и актуелните прашања кои влијаат на индустријата. Покрај бројните можности за мрежно поврзување, Центарот за изложба, со повеќе кабини на 85, ги продаде секоја од последните 15 години.

Изложба состанок

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо.

enzh-TWnlfrdenoes