SA700C предавател
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

Безжичен предавател за мобилни ќелии

Треба цена? Кликни тука

Предавателот SA700C се поврзува со менувачи на манометар, како што се оптоварувачки ќелии, сензори на вртежен момент и предаватели на притисок што им овозможува да формираат дел од безжичниот систем Straightpoint.

Податоците за вчитување од SA700C можат да се примат од страна на повеќе приемници кои вклучуваат SW-HHP рачен, SW-MWLC софтвер или нашата палета на безжични додатоци.
Податоците за оптоварување, пренесени од SA700C, се дизајнирани за работа со батерии и поддржуваат режим на мирување со ултра ниска моќност, додека нудат безжична покриеност и опсег на класа.
Конфигурабилни стапки на пренос од еднаш дневно до 200 во секунда се справат со широк спектар на апликации за мерење и мониторинг.

Сместен во алуминиумско куќиште од воздухопловен оддел и запечатен до IP67 / NEMA6 без надворешни антени, SA700C обезбеди флексибилно решение за вашите потреби за безжични оптоварувања.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes