Prooftest повеќе
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

RLP со SW HHPТреба цена? Контактирајте го нашиот тим

Сега дел од INSIGHT софтвер
Бројни апликации за тестирање на оптоварување низ целиот свет бараат оптоварување ќелија за да се потврди оптовареното оптоварување. Од тестирањето на кран, користејќи торби за вода, до тестирање на очните капаци користејќи ги хидрауличните алатки, потребата за документирање на процедурата за тестирање и резултатите никогаш не била поголема, бидејќи корисниците на опремата за подигнување повикуваат на повеќе следливост и ревизорски траги.

Тестот за докажување е форма на стрес-тест за да се демонстрира способноста на носечката структура и е номинално недеструктивен тест. Ваквата структура е често подложена на оптоварувања над она што се очекува во нормална употреба, покажувајќи ја безбедноста и маргината на дизајнот.

Straightpoint сега нуди нов софтверски пакет INSIGHT дизајнирани да се поврзат со кое било од нивните ќелии за безжично оптоварување и сега вклучува тестирање на доказ. Овој импресивен пакет му овозможува на инженерот за тестирање безжично, и на безбедно растојание, да следи доказ за оптоварување со тест и автоматски да креира потврда за пропуштање или неуспех кога ќе заврши тестирањето.

Овој извештај (лево) во PDF-формат може потоа да биде отпечатен, испратен по е-пошта или поставен на облак, што резултира со документ кој може да се следи и за инженерот за тестирање, така и за извршувањето на крајниот клиент.

КАРАКТЕРИСТИКИ
 • 100% Безжичен, без лесно оштетени кабли
 • Пријавете ги податоците со брзина до 200Hz
 • Тест на оптоварување во реално време со графички приказ
 • Автоматски генерирани сертификати за тестирање
 • Слободни полиња за влез за да се забележи брзина на ветерот, состојби на море
ПРИДОБИВКИ
 • Опсегот 700m / 2300ft овозможува операторот да застане на безбедно растојание од испитувањето
 • Автоматски создава дигитално потпишан премин или
  Сертификат за неуспех
 • Се поврзува со било која безжична оптоварувачка ќелија на Straightpoint
АПЛИКАЦИИ
 • Болард повлечете тестови
 • Тест тестови
 • Кран Тест (Вода кеси, блок тежини)
 • Испитување на окото или летање
 • Испитување на бариера на падови
 • Тестирање на опрема за подигнување - Свинци, синџири, јажиња, куки
 • Тестирање на градежна опрема - Колони за прицврстување, реквизити за отпадоци и надвратници
 • Испитување на дигање и ширење на зрак
 • Тест на оптоварување со хидрауличен цилиндар

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes