Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

клин и спојлер со директно превртување

Опциите за прилагодување се толку широки што Straightpoint (SP) исто така можат да произведат прилагодени иглички за приклучоци дури и за "Utility Wedge" и "Open Spelter" сокети. Овие видови на приклучоци често се користат во комбинација со неколку подесувања на јажиња, вклучувајќи:

 • Бум приврзоци
 • Гај линии
 • Подигање на линии
 • Плови со брод
 • Лифтинг уздите

вртлив приклучок и оптоварувањеТреба цена? Кликни тука

Обично направени од леано челик, овие приклучоци се дизајнирани да бидат точки за прицврстување за жичани јажиња направени од челик. Кога се прикачени правилно, тие се сметаат за најсилни типови на монтирање што можете да ги користите за да одговараат на максималниот капацитет на каблите. Тие исто така се корисни како он-сајт приврзаност која му овозможува на корисникот да направи линк врски ефикасно. Вообичаено се препорачува да се употреби жица за заштита од вртење кога се поврзува со штекерот за да се одржи стабилноста на товарот додека е прикачен на штекерот. Метлата за завршување на жичаната јаже обично се одржува во внатрешноста на конусот со дебелина со силен стврднувачки гел. Кога се завршува во клинден приклучок, крајот на жичаната јаже е навојен преку конусот, се наведна назад околу внатрешниот клин, а потоа се зафати на место преку заптивка.

ИСП-пиновите за напојување се дизајнирани да го заменат навртката и приклучокот за прицврстување, кои обично се користат за прикачување на дефектот на посебна линија или оптоварување.

За флексибилност да одговара на широк спектар на барања, ние сме во состојба да обезбедиме безжична / радиотелеметрија (до далечински мониторинг на 700m) или типови на пин со вметнати пинови (за под-апликации). Двата вида може лесно да се монтираат и без понатамошни модификации на приклучокот. Поврзувањето со нашите дисплеи за мониторирање на рацете (HHP / SW-HHP) исто така е многу едноставно, со што ќе ви заштедиме повеќе време за да обезбедите безбедно лифт / повлекување.

Обично направени од леано челик, овие приклучоци се дизајнирани да бидат точки за прицврстување за жичани јажиња направени од челик. Кога се прикачени правилно, тие се сметаат за најсилни типови на монтирање што можете да ги користите за да одговараат на максималниот капацитет на каблите. Тие исто така се корисни како он-сајт приврзаност која му овозможува на корисникот да направи линк врски ефикасно. Вообичаено се препорачува да се употреби жица за заштита од вртење кога се поврзува со штекерот за да се одржи стабилноста на товарот додека е прикачен на штекерот. Метлата за завршување на жичаната јаже обично се одржува во внатрешноста на конусот со дебелина со силен стврднувачки гел. Кога се завршува во клинден приклучок, крајот на жичаната јаже е навојен преку конусот, се наведна назад околу внатрешниот клин, а потоа се зафати на место преку заптивка.

ИСП-пиновите за напојување се дизајнирани да го заменат навртката и приклучокот за прицврстување, кои обично се користат за прикачување на дефектот на посебна линија или оптоварување.

За флексибилност да одговара на широк спектар на барања, ние сме во состојба да обезбедиме безжична / радиотелеметрија (до далечински мониторинг на 700m) или типови на пин со вметнати пинови (за под-апликации). Двата вида може лесно да се монтираат и без понатамошни модификации на приклучокот. Поврзувањето со нашите дисплеи за мониторирање на рацете (HHP / SW-HHP) исто така е многу едноставно, со што ќе ви заштедиме повеќе време за да обезбедите безбедно лифт / повлекување.

АПЛИКАЦИИ
 • Укинување (пристаништа, логистика и градежништво)
 • Системи за зацврстување
 • Сидро кабли
 • Кабел за влечењеИсторија на изградба каде што каблите се користат за поддршка на конструкција како комуникациска кула или мост
 • Подвижни линии за повлекување / поддршка
 • Мртов крај на крановите
 • Мерете движење на Овен
ДОПОЛНИТЕЛНИ ГОЛУБИ
 • Приклучоците прикажани погоре и подолу во примерочните слики беа љубезно обезбедени од Де Хаан (https://www.dehaan-se.com/en/)ГАРАНЦИЈА И ОСИГУРУВАЊЕ
 • 2 година гаранција
 • Тип на DNV одобрен

ДОПОЛНУВААТ НА СЛЕДНИОТ СТАНДАРД
 • Сертификат за проверка на докази
 • Прирачник за операторот
 • Торба за носење / чување
spelter сокет со sp loadpin клин штекер со SP loadpin
Кабел за вметнување (горе)
Идеален за употреба во под-под-апликации, на пример, повлекување на товари и за следење на сили на линии за поддршка.
Пинк за безжичен товар (погоре)
Идеален за следење на оптоварувањата од до 700m / 2300дека подалеку.
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes