Национална асоцијација на кула еректори конференција
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Nate2019Директна точка ги изложуваат своите Стегач за мерење на напрегање на линија (COLT) NATE UNITE 2019 конференција и изложба во Grapevine, Тексас февруари 4-7, 2019 BOOTH 705

NATE UNITE е признаен како премиерски настан во годината за индустријата за изградба на кула, сервис и одржување, обезбедувајќи едукација, маркетинг, вмрежување и развој на кохезијата помеѓу членовите на NATE.

Се одржува во февруари секоја година, NATE UNITE вклучува едукативни сесии каде што присутните се здобиваат со клучни знаења и информации за актуелни и релевантни теми од експерти од индустријата. Изложбата на присутните им нуди можност да ги разгледаат и дискутираат најновите иновации во производите и услугите од признати и почитувани индустриски лидери. Можности, исто така, постојат за учество во признати обука за безбедност обезбедени од страна на компаниите кои се обучуваат за или надвор од NATE Tower Climber Fall Protection Standard.

Секоја година NATE UNITE им нуди на излагачите и на присутните одлична можност да стигнат до клучните донесувачи на одлуки, додека вмрежување со други кои се вклучени во телекомуникациската индустрија.

Изложба состанок

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо.

enzh-TWnlfrdenoes