MOSS - Систем за надзор на повеќе операции
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

монтирано екранот за монтираните точки
Мулти-оперативниот систем за испитување (MOSS) има шест, влезови на 4-20 milliamp (mA) кои собираат информации кога се потребни повеќе типови на податоци, зафатени од оптоварувачки ќелии, термометри, анемометри и други технологии. MOSS, со можност за складирање на USB податоци, обично се применува кога податоците треба да се соберат за одреден временски период, да речеме, кога условите се веројатни или знаат да се променат. Практично, робусно, преносливо решение за мерење кое ги решава вашите автономни потреби за мониторинг, сеча и премер.

Првично наменета за морската индустрија, каде што брзината на ветерот и морската состојба може да бидат меѓу променливите, производот е обезбеден во IP67-отценети, пренослив случај, монтиран на кој се наоѓаат конекторите (исто така и IP67) кои можат да се користат додека се работи затворена, нудејќи заштита од елементите - дури и снег и мраз. MOSS, исто така, беше успешен во градежништвото и инфраструктурните апликации каде што се поставени други барања.

Неговата адаптибилна мулти-сензорска функционалност ви дава слобода да развиете ваша сопствена операција за истражување и мониторинг со користење на оптоварување клетки и други еколошки сензори, како што се анемометри и сензори за температура или влажност.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Моделот MOSS се испорачува во пренослив случај кој овозможува отчитување, презентација и складирање на (повеќекратни) сензорни сигнали. Врз основа на овој солиден случај се интегрираат следниве компоненти:

 • Екран за визуелизација со кориснички контролни копчиња.
 • Напојување на батерии со статус дисплеј.
 • Долго време на работа до 100 часа
 • Брзо дополнување. (достапно е дополнително продолжено батерии)
 • Вградена и USB меморија за собирање и складирање на податоци.
 • IP67 конектори за надворешни сензори, полнење на батеријата и функционалност на излезот.
АПЛИКАЦИИ
 • Мониторинг на движење
 • Следење на животната средина
 • Системи за поддршка на одлуката
 • Тешки лифтови
 • СЛЕДЕЊЕ ИРИДИУМ
 • Префрлани инсталации
 • Инсталација на ветерниот парк
 • СЛЕДЕЊЕ на транспорт
 • Пристаниште за следење
 • Мониторинг на замор
 • Отстранување на руина
 • Следење на следење и истражување
 • Плови-вклучено / исклучено следење


АПЛИКАЦИИ
 • Се плаши над следењето
 • Надзорен мониторинг
 • Приклонување на мерење
 • Истражување за дебелината
 • Морски преглед на оштетени бродови
 • Пловечки докинг следење
 • Полупотопен мониторинг
 • Операции со сув докинг
 • Затегнување и забивање на влечење
 • Преглед на конструкцијата
 • Натрупување и здодевни
 • Крејн и јажиња следење

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes