Медитеранска офшор конференција
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

МПЦ

Straightpoint ќе биде изложен на МПЦ - 17-19 април

МПЦ е совршен пример за секоја компанија која работи во енергетската индустрија и посебно во офшор нафта и гас и е идеално место за зајакнување на вашето присуство во следните индустриски сектори:
Технологија за дупчење и дупчење, Едукации и обука здруженија, Електрични производи и услуги, Подобрен систем за наплата, Управување со капацитети, Одржување и поправка, Механизми за флуиди и производи за обновување на нафта, Технологија и услуги за науки за земјата, Здравје, безбедност и животна средина Производи и управување, Инструментација и контрола Технологија, Опрема за лифтинг, Кранови и лебеди, Технологија за производство на ЛНГ, Морска опрема, Нуркање, Навигација, Субсеа, РОВ, Офшор платформи, Дизајн, натрупување, пловечка опрема, Технологија и услуги за производство на нафта и гас, Пневматски производи и услуги, Пумпи, Компресори , Вентили, Резервоари и складирање, Рафинирање и петрохемиска опрема и услуги, Технологија за резервоар, Евалуација, Мониторинг, Технологија за тестирање, Изработка на дупки и поправки, Транспортни производи и услуги, Опрема за довршување и добро логирање.

Изложба состанок

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо.

enzh-TWnlfrdenoes