Медиумски статии
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Електроматска постелка со Брет со Дејвид АлингStraightpoint (СП), компанија Крозби Груп, го призна извонредното достигнување на 12 регионални дистрибутери. Наградите, дадени годишно, ги одразуваат перформансите и заслугите на глобалните партнери во текот на 2019 година.

Во секој случај, СП именуваше компанија и изјави како тоа беше пионерски успех во одреден регион. Дејвид Ајлинг, директор за глобален развој на бизнисот за решенија за мониторинг на оптоварувањето на СП, истакна дека финансиските перформанси се само споредни критериуми за проценка, што во голема мерка е занемарено во корист на пошироката посветеност на вредностите на СП.

Ајлинг рече: „Ги дистрибуираме наградите веќе неколку години. Уште поважно, ова не е конкуренција за приходи; тие може да бидат на 20-тото место на списокот, во финансиска смисла, но во нашите „најдобри пет“ врз основа на критериумите за кои сметаме дека имаат поголемо значење бидејќи се однесуваат на овој концепт. Ги наградуваме дистрибутерите и партнерите кои се посветија на партнерството и го усвоија етосот според кој живееме овде на СП. Победниците мора да имаат одлично претставување на нашата палета на производи на нивниот пазар, додека ја делеа ДНК што ја бараме во нашиот персонал во седиштето на Велика Британија. “

Победниците на оваа (минатата) година се раширија низ целиот свет со плакета прилагодена за секој победник да им се испраќа на примателите во Америка; Азија-Пацифик (АПАК); и Европа, Блискиот исток и Африка (ЕМЕА).

Ајлинг рече: „Ние се обидуваме да осигураме дека има широко распространетост на географите, но, повторно, не сакаме да го одвратиме од суштината на наградата. Ако повеќе луѓе го освојат тоа во АПАК една година наспроти Америка, така и да е. Бараме за ефикасност со која компаниите се справуваат со истраги, идеи што ги споделија, до кој степен тие ги поддржаа нашите промотивни кампањи преку споделување фотографии и студии на случај и слично. ”

Ајлинг потсети на забележителни студии на случај во текот на целата година, вклучително и употреба на десетина безжични опремени ќелии со седиште во Онтарио за да собере пар не-идентични модули на рафинерија; и тестовите за оптоварување неодамна завршени од австралиските Подигнете лифтови и местење Pty Ltd. на две 90.7t капацитет Shuttlelift подвижни кранови во Мелбурн. Дутест, во меѓувреме, заработи пофалби откако обезбеди само дистрибуција на целиот асортиман на СП производи низ Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) на почетокот од оваа година.

„Сите наши победници заслужуваат огромна сума на кредит и веќе чекаме да видиме кој ќе ги освои наградите за 12 месеци“, додаде Ајлинг. Од најновите компании што ја добија признанието, некои се победници на повторување, додека други ќе ја прикажат наградата за прв пат, потврди тој.


Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes