Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

dutest со СП и КросбиDutest, трета инспекциска компанија и снабдувач на опрема за подигнување, ќе го дистрибуира целиот спектар на производителот на натоварени ќелии Straightpoint (SP) низ Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) со непосреден ефект.

Префрлањето на широкиот опсег на технологии за мерење на силата на SP го следи нејзиното стекнување од страна на најголемата хардверска компанија за подигање, местење и ракување со материјал во светот, The Crosby Group, која има постоечки договор за снабдување. Дуст има капацитети во Дубаи и Абу Даби, но обезбедува решенија за купувачите низ емиратите.

Сараванван Т., регионален менаџер-ОАЕ во Дустест, рече: "Ние веќе соработуваме со Крозби и добиваме одлична поддршка од нив. Заедно со проактивноста на претставниците на СП, тоа го направи бизнис смисла да ги додадете своите производи на нашите богати резерви на дигање и местење опрема. ОАЕ е регион кој го поздравува технолошкиот напредок на индустријата и тој тренд се усогласува со нашето партнерство со Крозби, а сега СП. Предвидувам побарувачка за нивната опрема од поморските, авијациските, производствените и тешките градежни индустрии, покрај нафтата и гасот ".

Дејвид Ајлинг, директор за глобален развој на бизнисот за решенија за мониторинг на оптоварување на СП, рече: "Една од апелите за сопственост на Крозби беше зголемена пенетрација на пазарот, а договорот Дустест служи како навремен пример за подобриот напад. Тоа не значи дека Dutest не би размислувал за партнерство со SP директно во некоја фаза, но постоењето на синџирот на снабдување на Дустест-Крозби јасно ни забрза до овој момент ".

Ајлинг и Дејвид Милард, менаџер за развој на бизнисот во СП, веќе доставија продуктивна обука на претставниците на Дустест, покривајќи го целиот спектар. Radiolink плус е најпродаван производ на SP, дизајниран да биде лажиран со Crosby стандардни окови. Мобилната ќелија за безжична тензија е способна за мерење и динамичко следење на оптоварувањето во капацитети од 1t до 500t, од залиха. Таа е достапна во верзијата 2.4GHz со голем опсег, обезбедувајќи 700m или 2,300 ft. Опсег до SW-HHP рачниот или безжичниот софтвер на производителот; или во Bluetooth кој може да биде поврзан со било кој паметен телефон кој го користи бесплатниот HHP стан на SP на iOS или Android, во опсег до 100m или 328ft.

Во меѓувреме, СП неодамна лансираше нова Bluelink оптоварување ќелија со единечен капацитет, која ја воведува технологијата на Bluetooth на постојните и потенцијалните клиенти, кои сеуште користат застарени механички мерки за мерење на сила. Bluelink е мобилна ќелија со капацитет 6.5t (14,300 lb.), насочена кон крајните корисници кои остануваат лојални на традиционалната опрема, но кои би можеле да бидат рецептивни за подобрена технологија и вродените предности за читање на податоци дигитално, на безбедно растојание. Како што повтори Ајлин, сепак, Radiolink и Bluelink се само два примерока во низа безбедносни центрични решенија дизајнирани со цел на крајниот корисник.

Марсел Тавуто, менаџер за продажба во Крозби, рече: "Сè уште сме во релативно рана фаза од претходниот договор за снабдување со" Дустест ", така што неговото неодамнешно усвојување на СП технологијата е доказ за силата на партнерство што можеме да го фатиме дури и во текот на изминатите две години. Опсегот [SP] е понапреден од алтернативите на пазарот и очигледно е дека се направени поголеми инвестиции во развојот на производите, што е важно за Saravanan и неговиот тим. "

Saravanan додаде: "Општо земено, бизнисот е добар. Ние очекуваме долгорочни односи со Крозби [и СП]. Кога ќе започнат нови иновации, ние сакаме да бидеме меѓу првите што ќе ги ставиме на пазарот. Имаме добар однос со крајните корисници и постојано се обидуваме да ги прикриеме нашите купувачи со опремата што ја вградуваме ".

На сликата (од лево кон десно): Мохамед К. Бин Дасмал, управен директор во групата Бин Дасмал; Дејвид Ayling, глобален директор за развој на бизнисот за решенија за мониторинг на оптоварување на SP; Марсел Тавуту, регионален менаџер за продажба во Кросби; и Saravanan Т., регионален менаџер во Дустест ОАЕ.


Брза контакт форма

Забелешка: Ве молиме користете е-поштенска адреса на вашата компанија, каде што е можно, адресата на gmail, yahoo или hotmail може да влезе во нашата спам и да остане незабележано. Нашиот нормален одговор е во рок од еден ден, ако не сте имале одговор на вашата истрага ве молиме контактирајте Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. Ти благодарам
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.
enzh-TWnlfrdenoes