Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

рамни точки на товарбезжична врска со loadpin

АПЛИКАЦИИ
 • Морски танкери, офшор платформи
 • Лифтови и тестирање и сертификација на подвижни подвижни ленти
 • Лежишта, шарки и окови
 • Опрема за поставување кабел
 • Јаже, синџир и кочни сидра
 • Кабли за поддршка на мостови
 • Приставане линии
 • Шкиви и снопови
 • Крејн кабли
 • Подигнување опрема
 • Вингови
ДОПОЛНУВААТ НА СЛЕДНИОТ СТАНДАРД
 • 10 Метри / 30 нозе кабел
 • Сертификат за проверка на докази
 • Прирачник за операторот
 • Торба за носење / чување


ГАРАНЦИЈА И ОСИГУРУВАЊЕ
 • 2 година гаранција
 • Дизајн потврден од страна на FEA
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes