Loadblock повеќе
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

Loadblock плус тензии и компресија оптоварување ќелија
ASME согласност

Треба цена? Контактирајте не

Loadblock Plus е низок капацитет, компресија на товарниот пресек со самонарекнување, кој се користи во многу апликации за тестирање и следење на оптоварување ширум светот. Интегралниот дисплеј ја отстранува потребата за посебен дисплеј или кабелски склоп кој лесно може да се оштети. Апликациите вклучуваат мерење на товарите поврзани со тестирање на хидраулични преси, цилиндри или дигалки.

Оваа најнова верзија на нашата Loadblock има напредни функции и предности кои обезбедуваат решенија за комплициран тест на оптоварувањето денес и потребите за следење на силата. Карактеристики вклучуваат контрола на копчињата со целосна функција за тарифирање, мерни единици (lbs, kg, kN и тони), максимална задршка, претходно наместена тара, звучен аларм и аларм за преоптоварување.
Овој клучен контраст за предупредување за преоптоварување е услов за многу одделенија за безбедност и контрола на квалитетот бидејќи следи на настани со преоптовареност, овозможувајќи да се отстрани оптоварената ќелија од услугата веднаш по настанот за преоптоварување со поништување на калибрацијата. Тогашната оптоварена ќелија може да биде испратена за правилно тестирање и, доколку е потребно, рекалибрација пред повторно влегување во сервис.
Напредната микропроцесорска електроника обезбедува Loadblock Plus со брзина на читање (500 / sec), екстремна отпорност на индустриски ниво на бучава и стабилност без преседан.
Оваа висока стабилност обезбедува Loadblock Plus со поделби 5000 + и највисока стандардна резолуција на секоја самонаречена клеточна оптоварувачка ќелија на пазарот денес.

Единицата, исто така, располага со RS-485 сериски излезен порт кој овозможува далечинско гледање со рачен Плус дигитален дисплеј / контролор или софтвер за следење на податоците за контролорот на Windows PC.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes