IP и NEMA рејтингот
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Кодот за ИП (или Оценка за меѓународна заштита, понекогаш исто така толкува како Оценка за заштита на влез*) се состои од буквите IP, проследени со две цифри и опционално писмо. Како што е дефинирано во меѓународниот стандард IEC 60529, ги класифицира степените на заштита обезбедени од упадот на цврсти предмети (вклучувајќи ги деловите на телото како раце и прсти), прашината, случајниот контакт и водата во електричните куќишта. Стандардот има за цел да им обезбеди на корисниците подетални информации од нејасни маркетинг термини како водоотпорен.

Што значи NEMA Ratings?

Националната асоцијација на производители на електрични апарати (NEMA) е американска организација за производители која активно промовира
стандардизирани спецификации на производи за електрични апарати. Додека NEMA всушност не ги тестира производите, таа го воспоставува
критериуми за изведба за куќишта наменети за специфични средини.

Производи од Straightpoint, каде што се наведени, се оценети или: IP65 (NEMA 4X) IP67 (NEMA 6) или IP68 (NEMA 6P)

IP65 Прилог - IP отценети како "прашина стегната" и заштитени од вода проектирано од млазницата.
IP67 Прилози - IP отценети како "прашина тесни" и заштитени од потопување.
IP68 Прилози - IP отценети како "прашина тесни" и заштитени од целосна, континуирана потопување во вода.

IP рејтинг за SP оптоварување клетки

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes