INSIGHT софтвер
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

прикажува увид

увид и sw d

INSIGHT софтверот, испорачан со SW-D USB безжичен dongle, овозможува поврзување до 126 Straightpoint безжични оптоварување ќелии истовремено на било кој Windows таблет или лаптоп.

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим

INSIGHT има четири главни карактеристики:
1. Мулти-канален екран и режим на евиденција на податоци - прегледување и зачувување на податоците за оптоварување од поврзаните оптоварувачки ќелии плус вкупните оптоварувања во живо на екранот и директно во. CSV датотека за подоцнежна анализа при брзини до 200Hz.
2. Режим на визуелизација - За комплицирани лифтови внесете слика од лифтот и влечете и спуштајте ги екраните на екраните на оптоварување - направете го екранот да изгледа како лифт.
3. Центар на гравитациски режим - Поврзете се со SP опсегот на опсег на безжични компресивни ќелии и користете ја оваа функција за мерење и пресметување на центарот на тежината на големи предмети и структури.
4. Тестирање на носивост на доказ - Бројни апликации за тестирање на оптоварување ширум светот имаат потреба од товарна ќелија за да се провери применетите оптоварувања

 • КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Пријавување во временски интервали, рачно или друго
  преоптоварување / недоволно оптоварување
  • Визуелните и звучните аларми укажуваат на преоптоварување,
  недоволно оптоварување, слаба батерија и комуникација
  грешка
  • Зумирајте на поединечни оптоварувачки ќелии за да ги видите податоците
  трендови и историја
  • 100% безжични, без лесно оштетени кабли
  • 700m или 2300ft опсег
ПРИДОБИВКИ
 • Ги прикажува и запишува податоците до 126 Straightpoint безжични оптоварувачки ќелии истовремено
 • Извештај за три тегови по Ц од Г со
  просеци и статистичка анализа на ISO19901
  • Позиционирање на оптоварување на ќелии во заговор користејќи мерења или GPS координати
  • Дополнителни полиња за операторот, клиентот, брзината на ветерот и температурата достапни за известување
АПЛИКАЦИИ
 • Тандем кревање и спуштање
 • Тежина на вода Тестирање
 • Надземни тежина
 • Болард влечење
 • Тест за тестирање
 • Стивидирање
 • Забава местење
 • Динамичко следење на оптоварување
 • Со тежина од големи индустриски производи - абсорбери,
  јакни, трансформатори, генератори и модули

enzh-TWnlfrdenoes