Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

блок за удар на арборозиArborist

Најбезбеден избор за работниот арборист. Произведен во партнерство со DMM, блок Impact е дизајниран да ги испорача најдобрите перформанси во однос на усогласување, отпорност и привлечност. Естетските кривини на ударниот блок комбинираат убавина, сила и издржливост за да се обезбеди јаже површина.
Заедно со технологијата за следење на безжичен динамички оптоварување од Straightpoint и обезбедување податоци во реално време или на рачен контролер или најавување преку нашиот SW MWLC софтвер на таблет или лаптоп, лесно е да се види зошто ова е еден од најбараните производи во индустријата.

Достапни се две верзии на RLP:
- Верзијата 2.4GHz со голема дострел која обезбедува водечки безжичен опсег на индустријата 700m или 2300ft до СП SW-HHP рачно or софтверски опции.
- Bluetooth излез и може да биде поврзан со било кој паметен телефон кој ја користи нашата бесплатна апликација HHP на iOS или Android со опсег до 100m или 328ft.

За време на развојот, Straightpoint Impact Block помина низ темелен динамички и статички режим за тестирање на валидација. Крајниот резултат е високофункционален производ со импресивен сооднос на силата и тежината. Заедно со технологијата за следење безжичен динамички оптоварување од Straightpoint и обезбедување податоци во реално време или на рачен контролер или најавување преку нашиот SW MWLC софтвер до таблет или лаптоп, лесно е да се види зошто ова е еден од најбараните производи во индустријата. За време на развојот, Straightpoint Impact Block помина низ темелен динамички и статички режим за тестирање на валидација. Крајниот резултат е високо функционален производ со импресивен однос на сила и тежина. Крајниот резултат е високо функционален производ со импресивен сооднос на сила и тежина.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes