HHP Bluetooth Load Cell App
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

bluetooth оптоварување клеткиSW HHPapp

За користење со Безжични Loadshackles | Безжични компресирани Loadcells | CableSafe | Безжичен TIMH

БЕСПОДАРЕН БЕСПЛАТЕН СО БИЛО КОЈ БЛОК ЗА БЕТОНСИРАЊЕ НА БЛУЕТОТ

Поврзување до 8 паметни уреди апликацијата HHP ви овозможува да застанете назад и од далечина да го следите нивото на сила измерена од вашиот SP производ во реално време, без потреба од проблематично каблирање. Откако ќе ја преземете и инсталирате апликацијата на вашиот паметен телефон или таблет, ќе можете да ја користите функцијата Bluetooth за да се поврзете безжично со кој било безжичен СП уред со Bluetooth. Ова ќе ви овозможи полесно да ја премерите ситуацијата од далечина до 100m / 328ft далеку за да можете да добиете поширока перспектива. Ако работите во средина со висок ризик тогаш способноста за далечинско следење исто така ќе обезбеди дополнителна сигурност.

БЕСПЛАТНО да ја преземете апликацијата - Контактирајте го нашиот тим за цена за производот

Откако сте поврзани со SP уредот, едноставниот и лесен за користење интерфејс ќе ви овозможи да го користите со најголема ефикасност. Постојат до четири различни мерни единици за избор, во зависност од вашите параметри во рамките на вашиот проект. Ако треба да го следите мерењето на врвното оптоварување, копчето 'Peak Hold' можете да го изберете само за прикажување на највисокото мерење од SP-уредот на екранот. Во придружба на ова е опција да се постави звучен аларм за да се огласи кога ќе се открие нова висока или ниска мерна вредност, за да знаете точно кога се случи ова.

Апликацијата исто така има функција за снимање и најава за кога треба да снимите одредено мерење за подоцна упатување. Откако ќе се најавите на апликацијата, ќе ви овозможи полесно извезување на деталите на регистрираните мерења или на вашиот мобилен уред или да го испратите на одредена адреса на е-пошта, во формат на табеларни пресметки.

КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Опции за мерење на повеќе тежини (kN / Te / Kg / lb)
 • Копче за одржување на врв
 • Нула и бруто опции за следење
 • Звучен аларм за висока / ниска вредност
 • Поставување на резолуција дефинирана од корисникот
ПРИДОБИВКИ
 • Слободно да преземате iOS и Android
 • Се поврзува до 8 паметни уреди истовремено
 • До далечинско следење на далечина од 100m (328ft)
 • Известување за мерење
 • Извозен извештај за мерењеАПЛИКАЦИИ
 • Тежина на вода Тестирање
 • Надземни тежина
 • Изнајмување на Loadcell
 • Bollard PullingTug Тестирање
 • Стивидирање
 • Тешки лифтови
 • Вчитај смисла на леб витли
 • Брод за пренос на брод (STS)


Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes