Handheld Plus
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

 Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491    САД: +1 918 834 4611

Handheld Plus
Достапни се ATEX оптоварување клетки IECEx лого

Треба цена? Контактирајте не

Handheld plus е солиден и разноврсен дигитален рачен екран со широк опсег на функции и погоден за сите Straightpoint оптоварување ќелии производи.

Во срцето на ергономски дизајнираниот Handheld plus е моќен PCB кој обезбедува водечки карактеристики во индустријата, како што се изборни единици за мерка (тони, килограми, kg и kN), програмабилен звучен аларм за преоптоварување (HHP & SW-HHP), максимално задржување, пред - поставете тара и бројач за преоптоварување што може да се врати на корисникот (HHP & SW-HHP). 

Овој клучен контраст за предупредување за преоптоварување е услов за многу одделенија за безбедност и контрола на квалитетот, бидејќи следи на настани со преоптовареност, овозможувајќи веднаш да се отстрани оптоварувањената ќелија од услугата, по настанот за преоптоварување со поништување на калибрацијата. Тогашната оптоварена ќелија може да биде испратена за правилно тестирање и, доколку е потребно, рекалибрација пред повторно влегување во сервис.

HHP е погоден за поврзување преку кабел со кој било производ со кабелски кабелски Straightpoint и лесно се прилагодува на производот со товарна ќелија на кој било друг производител со излез mv / v.

Покрај стандардниот HHP, SW-HHP е погоден за поврзување со која било безжична опција за оптоварување со Straightpoint, има опсег до 1000m / 3280ft (ATEX 700m / 2300ft) и се испорачува како стандард со Radiolink плус оптоварена ќелија.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes