Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

десктоп контролер софтверТреба цена? Контактирајте го нашиот тим

Windows базиран софтверски пакет. DCP10M едноставно се приклучува на резервната порта на loadcell и се поврзува со компјутери базирани на Windows, лаптоп или таблет.

Овој лесен за користење софтвер им овозможува на операторот да ги гледа живите товари, да го контролира оптоварувањето на екранот и потоа да се логира податоци користејќи било кој од двата метода. Првиот метод му овозможува на операторот да постави временски интервал и потоа да ги вчитува податоците директно во. CSV-датотека по време и датум додека тестот се случува.
Датотеката потоа може да се отвори во Microsoft Excel и податоците анализирани; Ова е особено корисно за апликации за мониторинг на динамичко оптоварување. Второ, софтверот ќе му дозволи на операторот да генерира извештај за единечен товар во рамките на Microsoft Word - овој извештај го опишува оптовареното оптоварување и времето и датумот на тестирањето.
Оваа функција е многу корисна при тестирање на апликации каде што треба да се постигне и сними крајна оптовареност. DCP10M се испорачува со 10metre или 30 комплетот за ножеви, други должини се достапни на апликацијата. Потребна е резервна USB порта.

КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Софтвер форматиран за употреба на лаптоп или таблет-базиран Windows
  • Висок брзински дигитален сигнал од loadcell на Windows базиран уред
  • Пријавување на податоци по време и датум во табеларни пресметки или генератори на извештаи за единечно читање
  • Може да се поврзе со која било директно означувачка Straightpoint оптоварување ќелија
  • Низок трошок, решение со висока моќност од Straightpoint
ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА:
КИТ КОМРЕСИ
  • 1 x CD со софтвер и прирачник
  • 1 x RS485 - USB конвертор
  • 1 x 10 метар / 30 комплет за ногарски кабли
  • За употреба на компјутерот работи на Windows 98, XP, Vista, Win 7 или 8.

Брза контакт форма

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.
enzh-TWnlfrdenoes