за
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

врски на товар на товар - динамометриМисијата на Крозби / Стрејт Поинт:
За да ја направите индустријата за кревање побезбедно место - познајте го товарот
Факти:
- Обезбедени капацитети: 1t - 2,000t +Прилагодено направени оптоварување ќелии
- Со години воспоставено деловно работење: 42
- Број на светски партнери: 80
- Производите во светот на СП се продаваат во: САД, Канада, ЛАТАМ, ЕМЕА и АПАЦ
- Неповторливо време на водство
- Одлична услуга за клиенти и после нега

Crosby / Straightpoint (СП) е наградувана компанија за производство на товарни ќелии во Велика Британија и САД, специјализирана за производство и калибрација на опрема за набудување на оптоварување за следниве апликации:

 • Мерење на сила
 • Набљудување на оптоварување
 • Тежиште на суспендирано оптоварување
 • Сензор за сила на компресија
 • Мерење на затегнување на жицата

Во овие индустрии: градба; мерење на садот; Екстремни спортови; тежок лифт; затегнување на линијата; логистика; морски; нафта и гас; местење на сцени и настани; испорачување; тестирање; влечење и спасување; комунални услуги; одбрана; и повеќе.

Производите што ги произведува СП се развиваат со користење на најсовремената технологија и материјали. Со притискање на границите, можеме да продолжиме со настојувањето и понатаму да го намалуваме ризикот и да ја зголемиме безбедноста во ситуации на тешки товарни лифтови.

 • Со повеќе од 1,000,000 американски долари достапни акции, СП-производите им даваат на дистрибутерите посебна предност во однос на времето предност на конкурентите
 • Опсег на производи од опсег на оптоварување на зраци од 100 кг до 1,500 товарни окови и пошироко
 • Врвна технологија, вклучувајќи и ненадминливи безжични производи
 • Огромен спектар на додатоци и софтверски пакети со логирање податоци достапни со повеќето ќелии за оптоварување
 • Светска класа по продажба и поддршка за маркетинг
 • Конкурентна цена
 • Обезбедување комплементарни апликации за паметни мобилни уреди (Android / IOS) за безжично следење на носивост преку Bluetooth конекција од до 50m далеку (HHP и COLT апликации)

atexhhp За СП САД и Европа - Straightpoint - Велика Британија и САД

SP продолжува да води во иновации со започнување на првиот светски безжичен центар за гравитациони системи и е првиот производител на натоварувачки ќелии кои ќе ги инкорпорираат таговите за РФИД во сите нејзини "врски" оптоварување ќелии како стандард.

Иновативните изданија вклучуваат ATEX и IECEx зони 0, 1 и 2 одобрени безжични динамометар и динамометри на трчање.
SP е единствениот производител во светот со мониторинг / мерење на товарот кои се сертифицирани да се користат во опасните гасни средини најдени главно во гасната, нафтената и производствената индустрија.

Главни производи вклучуваат:

 • Радиолонка плус затегнувачка динамометар
 • Безжична компресија
 • Мерач на затегнувач на линија (COLT)
 • Динамометар за безжична брзина (TIMH), вклучувајќи го и новоотворениот CableSafe
 • Безжични Loadshackles
 • Безжични Loadpins
 • Ексклузивен опсег на софтвер за поддршка

Оригиналниот Straightpoint оптоварување монитор 1980LOADLINK ДИГИТАЛЕН ДИНАМОМЕТР ТЕНЗИРАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ НА ВРЕДНОСТ

Оригиналната дигитална динамометарска оптоварувачка ќелија за мерење на напон ја опслужува тестовите за оптоварување и силата или мерењето на тежината од 1979. Децениите на развој во овој производ вклучуваат многу издвоени карактеристики, како што е единствениот метод за мерење на видот, кој помага да се компензира вртежниот момент на јажето кога нашата оптоварена ќелија е вчитана.

Овие системи за следење на оптоварување се достапни во безжична телеметрија (RLP), само-укажува (на електронски приказ на производот, Програмата за доживотно учење) И безжично каблирање (WLP) Верзии. Цврсто вградените и високо прецизни оптоварувачки линкови за оптоварување на оптоварување на мобилни уреди овозможуваат следење на сила и оптоварување низ широк спектар на индустрии и апликации.

На сликата: Оригиналниот Straightpoint оптоварување монитор

Пример за пример: Вчитување на набљудување на кеси за тестирање на вода за доковите лифтови кои вклучуваат кранови, дерикци, дупчиња, витла и практично која било друга опрема за подигнување или носивост.

Погледнете го главното седиште на Straightpoint и производниот погон 1.22 минута видео:

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes