Válasszon nyelvet

Crosby egyenespont

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Egyesült Királyság: + 44 (0) 2392 484491 USA: + 1 918 834 4611

Egyenes adatvédelmi és cookie-s irányelvekegyenes adatvédelmi nyilatkozat

Szekciók

  1. Mi van ebben a politikában?
  2. Mit takar ez a politika?
  3. Hogyan védheti személyes adataimat?
  4. Milyen személyes adatokat gyűjt össze a Straightpoint, és hogyan gyűjtik össze?
  5. Miért gyűjtenek személyes adatokat rólam a Straightpoint?
  6. Mennyi ideig tartja a személyes adatokat a Straightpoint?
  7. Találkozni fogok marketingcélokkal?
  8. Mikor osztja meg a Straightpoint személyes adataimat másokkal?
  9. Mik a jogaim?
  10. Hogyan használja a Straightpoint a cookie-kat és a hasonló nyomkövetést?
  11. Hogyan fogok megtudni a szabályzat módosításairól?
  12. Hogyan vehetem fel a Straightpointot?

  1. Mi van ebben a politikában?

Ez a házirend azt mondja:

  • milyen információkat gyűjthetünk rólad;
  • hogyan használhatjuk fel ezeket az információkat;
  • amikor az Ön adatait felhasználhatjuk Önnel;
  • milyen információkat oszthatsz meg másokkal; és
  • az Ön által megadott személyes adatokra vonatkozó választásait.
  1. Mit takar ez a politika?

Ez a politika célja, hogy tájékoztatást nyújtson arról, hogy a Straightpoint (UK) Limited (a továbbiakban:we","mi"vagy"us') személyes adatait összegyűjti és feldolgozza weboldalunkon keresztül, beleértve minden olyan információt, amelyet akkor adhat meg, ha Ön tőlünk árut vagy szolgáltatást vásárol.

Az Egyesült Királyságban és Walesben székhellyel rendelkező Straightpoint (UK) Limited bejegyzett székhelye: 04375389 Dakota Business Park, Downley Road, Havant, Hampshire, PO9 9NJ, az adatkezelő, és az Ön személyes adatait .

Az adatvédelmi tisztviselőt ("DPO'), aki a jelen adatvédelmi politikával kapcsolatos kérdések felügyeletéért felelős. Ha bármilyen kérdése van ezen adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, beleértve a törvényes jogok gyakorlására vonatkozó kéréseket is, kérjük, forduljon az adatvédelmi tisztviselőhöz az alábbi 12 bekezdés (a How-To Contact Straightpoint?

Webhelyünk nem gyermekeknek készült, és nem tudatosan gyűjti össze a gyermekekkel kapcsolatos adatokat.

Fontos, hogy olvassa el ezt az adatvédelmi irányelvet és egyéb adatvédelmi irányelvet vagy tisztességes feldolgozási szabályzatot, amelyet bizonyos esetekben adhatunk meg, amikor személyes adatokat gyűjtünk vagy feldolgozunk Önről, hogy teljes mértékben tudatában legyen annak, hogyan és miért használjuk az Ön adatait . Ez az adatvédelmi irányelv kiegészíti a többi hirdetést és az adatvédelmi irányelvet, és nem kívánja felülírni azokat.

  1. Hogyan védheti személyes adataimat?

Erősen elkötelezettek vagyunk, hogy biztonságban tartsuk adatait. És ehhez a szolgáltatásainkat a biztonságot szem előtt tartva tervezzük. Az adatbiztonság és a magánélet védelme érdekében megfelelő biztonsági intézkedéseket vezetünk be, amelyek megakadályozzák, hogy személyes adatait véletlenül elveszítsék, felhasználhassák, illetéktelenül hozzáférhessék, módosíthassák vagy feltárhassák. Ezenkívül korlátozzuk a személyes adatokhoz való hozzáférést azokra a munkatársakra, ügynökökre, vállalkozókra és más harmadik felekre, akiknek az üzleti tevékenységet meg kell ismerniük. Az Ön személyes adatait az utasításaink szerint fogják feldolgozni, és titoktartási kötelezettségük van.

Elvégeztünk olyan eljárásokat, amelyek a gyanús személyes adatok megsértésére vonatkoznak, és értesíteni fogják Önt és az esetleges jogsértő szabályozókat, amennyiben erre jogilag szükségünk van.

Hol tároljuk adatait

Néhány vállalat, amely szolgáltatásokat nyújt nekünk, szolgáltatásainkat az Európai Gazdasági Térségen kívülre futtatja. Ezt csak akkor szabad megengedni, ha elégedettek vagyunk a biztonságuk szintjével, biztosítva legalább az alábbi biztosítékok egyikét:

  • Az Ön személyes adatait csak azokra az országokra ruházhatjuk át, amelyekről úgy vélik, hogy az Európai Bizottság megfelelő szintű védelmet biztosít a személyes adatokhoz.
  • Ahol bizonyos szolgáltatókat használunk, az Európai Bizottság által jóváhagyott konkrét szerződéseket használhatunk, amelyek ugyanolyan védelmet nyújtanak a személyes adatoknak Európában.
  • Ahol az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező szolgáltatókat használjuk, átadhatjuk nekik az információkat, ha azok a Privacy Shield részét képezik, amely megköveteli számukra, hogy hasonló védelmet nyújtsanak az Európa és az USA közötti megosztott személyes adatokhoz.
  1. Milyen személyes adatokat gyűjt össze a Straightpoint, és hogyan gyűjtik össze?

Személyes információ minden olyan információt jelent, amely azon személyről szól, amelyről az adott személy azonosítható. Nem tartalmazza azokat az adatokat, amelyeken az azonosítót eltávolították (névtelen adatok).

Mi gyűjthetünk, használhatunk, tárolhatunk és továbbíthatunk Önről különböző személyes adatokat, amelyeket az alábbiak szerint csoportosítottunk:

  • Azonosító adatok magában foglalja az utónevet, vezetéknevet, felhasználónevet vagy hasonló azonosítót, családi állapotot, címet, születési dátumot és nemet.
  • Kapcsolatfelvételi adatok tartalmazza a számlázási címet, a szállítási címet, az e-mail címet és a telefonszámokat.
  • Tranzakciós adatok tartalmazza az Öntől és tőled érkező kifizetéseket, valamint a tőlünk vásárolt termékek és szolgáltatások egyéb részleteit.
  • Műszaki adatok az internetes protokoll (IP) címet, a böngésző típusát és verzióját, az időzónák beállítását és helyét, a böngészőbe ágyazott típusokat és verziókat, az operációs rendszert és a platformot, valamint más technológiát tartalmaz a weboldal eléréséhez használt eszközökön.
  • Profiladatok magában foglalja az Ön által vásárolt vagy megrendelt megrendeléseket, az Ön érdekeit, preferenciáit, visszajelzéseit és felmérési válaszait.
  • Használati adatok tartalmaz információkat arról, hogy hogyan használja honlapunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat.
  • Marketing és kommunikációs adatok magában foglalja a mi tőlünk és harmadik felektől, valamint a kommunikációs preferenciáktól kapott marketingfogalmakat.

Mi is gyűjtünk, használunk és megosztunk Összegzett adatok mint például bármely statisztikai vagy demográfiai adat. Az összesített adatok származhatnak személyes adataiból, de nem minősülnek személyes adatoknak, mivel ezek az adatok nem közvetítik közvetlenül vagy közvetetten az Ön személyazonosságát. Például összevonhatjuk felhasználási adataidat, ha kiszámoljuk az általunk értékesített webes szolgáltatáshoz vagy termékhez hozzáférő felhasználók százalékos arányát. Ha azonban összevonjuk vagy összekapcsoljuk az összesített adatokat az Ön személyes adataival, hogy közvetlenül vagy közvetve azonosíthasson, a kombinált adatokat személyes adatokként kezeljük, amelyeket az adatvédelmi irányelvek szerint használunk.

Nem gyűjtünk semmit Személyes adatok különleges kategóriái Önről (ez magában foglalja a fajt vagy etnikumot, vallási vagy filozófiai hiedelmeket, szexuális életet, szexuális irányultságot, politikai véleményeket, szakszervezeti tagságot, az egészséggel kapcsolatos információkat, valamint a genetikai és biometrikus adatokat). A büntetőítéletekről és bűncselekményekről sem gyűjtünk semmilyen információt.

A személyes adatokat Ön a következő módon gyűjtheti össze:

a. Az Ön által megadott adatok

Lehet, hogy kérdezhetjük nevét és elérhetőségét, címét, e-mail címét, telefonszámát, születési dátumát vagy pénzügyi adatait, attól függően, hogy miként velünk velünk kapcsolatban.

b. Tájékoztatás tevékenységéről a Straightpointon kívül, amikor rólunk beszél

Mint ha egy Twitter postafiókban megemlített minket, összegyűjtjük a Twitter fogantyúját.

c. Automatizált technológiák vagy kölcsönhatások

Amint kapcsolatba lépsz a weboldalunkkal, automatikusan összegyűjtjük a készülék műszaki adatait, böngészési műveleteit és mintáit. Ezeket a személyes adatokat cookie-k és más hasonló technológiák segítségével gyűjtjük össze. További részletekért lásd az 10 bekezdést (A Straightpoint hogyan használja a cookie-kat és a hasonló nyomkövetést?).

Ha nem nyújt személyes adatokat

Ahol személyes adatokat kell gyűjteni törvény szerint vagy a velünk kötött szerződés feltételei között, és ezeket az információkat nem kell megadnunk kérésre, előfordulhat, hogy nem tudjuk elvégezni azt a szerződést, amelyet vagy amellyel meg akarunk kezdeni (például, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtson). Ebben az esetben előfordulhat, hogy meg kell szakítanunk egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amely velünk van, de értesíteni fogjuk Önt, abban az esetben, ha ez a helyzet.

  1. Miért gyűjtenek személyes adatokat rólam a Straightpoint?

Valódi okunk van arra, hogy személyes adatait felhasználhassuk. Ez a "jogszerű feldolgozás alapja". Néha megkérhetjük az engedélyedet, hogy dolgokat csinálj, például ha feliratkozik egy e-mailre. Máskor, amikor ésszerűen elvárja tőlünk, hogy használjuk fel személyes adatait, nem kérjük engedélyét, csak akkor, ha:

  • ez jogos érdekünkben áll, vagyis a vállalkozásunk irányításában és irányításában érdeke, hogy lehetővé tegye számunkra a legjobb szolgáltatást és a legjobb és legbiztonságosabb tapasztalatot.
  • a törvény megengedi; és
  • nem ellentétes a jogaid vannak az adatvédelmi törvény értelmében.

Az Ön személyes adatait a következő körülmények között használhatjuk:

  1. ahol szolgáltatásainkat el kell látnunk és információt kell adnunk róluk, annak érdekében, hogy elkövessük magunkkal a szerződést, vagy belépünk velünk;
  2. kérelmeinek, panaszainak és kérdéseinek kezelésére;
  3. hogy segítsen megérteni, milyen szolgáltatásokat használhat;
  4. nak nek felvenni veled a kapcsolatot javaslatokra és ajánlásokra az Ön számára fontos termékek vagy szolgáltatások tekintetében;
  5. hogy frissítsen bennünket a gyakorlatunk és a Felhasználási feltételek módosításaival kapcsolatban;
  6. meghívja Önt, hogy vegyen részt a szolgáltatásainkról végzett felmérésekben, amelyek mindig önkéntesek;
  7. vagy ha jogi kötelezettségnek kell megfelelnünk.

Általában nem támaszkodunk a beleegyezésre, mint a személyes adatok feldolgozásának jogalapjára, bár beleegyezésünkhöz jutunk, mielőtt harmadik féltől származó közvetlen marketingkommunikációt küldünk Önnek e-mailben vagy szöveges üzenetben. Önnek jogában áll bármikor visszavonni az engedélyezést a marketinghez, ha kapcsolatba lép velünk.

  1. Mennyi ideig tartja a személyes adatokat a Straightpoint?
  • Csak addig tartjuk személyes adatait, amíg az ésszerűen szükséges a begyűjtött célok teljesítéséhez, ideértve a jogi, szabályozási, adózási, számviteli vagy jelentéstételi követelmények teljesítését, illetve ha van olyan érvényes ok hosszabb ideig tartani, például panasz esetén, vagy pedig ésszerűen úgy gondoljuk, van némi perek a veled való kapcsolatunkkal kapcsolatban.
  • Gondolunk arra, hogy milyen típusú információ van, az összegyűjtött összeg, milyen érzékeny lehet és minden jogi követelmény a megfelelő megőrzési időszakok meghatározásakor.
  • Tervezzük Szolgáltatásaink hogy ne tartsuk meg hosszabb ideig a személyes adatait, mint amennyire szükségünk van.

A személyes adatok különböző aspektusaira vonatkozó megőrzési időszakok részletei kérésre elérhetők.

  1. Találkozni fogok marketingcélokkal?

Használhatjuk az Ön Személyazonosságát, Kapcsolatfelvételi, Műszaki, Használati és Profiladatait, hogy megtekinthessük, hogy mi vagyunk, vagy mi érdekelheti Önt. Így döntenünk arról, hogy mely termékekre, szolgáltatásokra és ajánlatokra lehet számodra (ez a marketing).

Csak elküldjük marketing e-mailek vagy kapcsolatba léphet Önnel termékünkről és szolgáltatásainkról, ha beleegyeztek ehhez, és nem választottad ki a marketinget.

Személyes adatait felhasználják, ha a Straightpoint más cégekkel hirdet?

Olyan információkat használhatunk, amelyeket Önről tartunk, hogy releváns és célzott hirdetéseket jelenítsenek meg más cégek webhelyein, például a Facebookon, a Google-on, a LinkedIn-en vagy a Twitteren. Ez egy Straightpoint hirdetési üzenetet jeleníthet meg, ahol tudjuk, hogy van egy Straightpoint terméked, és használtad a Straightpoint szolgáltatásokat.

Ha nem szeretné megnézni célzott hirdetéseinket, beállíthatja a hirdetési beállításokat a közösségi médiavállalatok beállításaiban.

Kihagyása

Kérdezhet bennünket, hogy bármikor tiltsunk le marketinges üzeneteket, ha módosítjuk a marketing preferenciáit, követjük az Ön által küldött marketingüzenetek opt-out linkjeit, vagy bármikor kapcsolatba léphet velünk.

  1. Mikor osztja meg a Straightpoint személyes adataimat másokkal?

Soha nem adjuk el személyes adatait. Ezeket a módokat megosztjuk másokkal:

a. Néha törvény szerint át kell adnunk adatait más szervezeteknek

Megoszthatjuk adataidat, ha jogszabályunk szerint vagy amikor meg kell védenünk Önt vagy más embereket ártól.

b. A Felhasználási feltételek érvényre juttatása

Megoszthatjuk adataidat, ha arra van szükségünk, hogy érvényesítsük vagy alkalmazzuk a Felhasználási feltételeinket és egyéb megállapodásainkat, amelyekre Önnek rendelkezésére állhat.

c. Annak érdekében, hogy a szolgáltatók vagy tanácsadók szolgáltatásokat végezhessenek számunkra

Előfordulhat, hogy meg kell osztanunk személyes adatait a szolgáltatókkal vagy a tanácsadókkal, hogy lehetővé tegyék számukra szolgáltatás nyújtását. Ez magában foglalja a következő harmadik feleket:

  • olyan szolgáltatók, akik IT és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a honlap fejlesztését és karbantartását; és
  • hivatásos tanácsadók, köztük ügyvédek, bankárok, könyvvizsgálók és biztosítók, akik tanácsadást, banki, jogi, biztosítási és számviteli szolgáltatásokat nyújtanak számunkra.

    d. Vállalkozásaink vagy eszközeink vásárlói számára

Előfordulhat, hogy meg kell osztanunk személyes adatait harmadik feleknek, akik számára dönthetünk, hogy értékesítjük, átruházzuk vagy egyesítjük egyes üzletrészeinket vagy eszközeinket. Alternatív megoldásként más vállalkozások megszerzésére vagy egyesítésre is törekedhetünk. Ha változás történik üzletünkkel, akkor az új tulajdonosok az Ön személyes adatait a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módon használhatják fel.

Minden harmadik fél köteles tiszteletben tartani az Ön személyes adatait, és azt a törvénynek megfelelően kezelni. Nem engedélyezzük harmadik fél szolgáltatásaink számára, hogy személyes adatait saját célokra használják fel, és csak akkor engedhetik meg számukra, hogy személyes adatait meghatározott célokra és az utasításainknak megfelelően dolgozzák fel.

  1. Mik a jogaim?

Ne feledje, Ön irányítja az Ön személyes adatait. Az Ön személyes adatait kizárólag az 5 bekezdésnek megfelelően használjuk törvényes üzleti érdekek alapján (Miért gyűjt a személyes adatokat a Straightpoint rólam?). Személyes adataid célja, hogy lehetővé tegyék számunkra, hogy üzleti tevékenységet folytassunk Önnel, azonban ha úgy érzi, hogy a tervezett felhasználást Ön nem engedélyezte, a következő jogokkal rendelkezik:

  • nak nek kérjen személyes adatainak másolatát tartjuk magunkat és ellenőrizzük, hogy jogszerűen dolgozunk-e;
  • kérje felénk, hogy helyesbítsük a rossz személyes adatait, bár előfordulhat, hogy ellenőrizni kell az Ön által megadott új adatok pontosságát;
  • hogy törölje személyes adatait, ha nincs jó oka a feldolgozás folytatásához. Kérjük, vegye figyelembe azonban, hogy nem mindig tudjuk betartani a törlési kérelmet konkrét jogi okokból, amelyekről az Ön kérésére értesítjük Önt, adott esetben;
  • hogy csak bizonyos célokra használjuk személyes adatait;
  • hogy kifogásolja személyes adatainak feldolgozását, amennyiben jogszerű érdeklődésre támaszkodunk, és van valami az Ön sajátos helyzetével kapcsolatban, ami azt szeretné kifogásolni a feldolgozás ezen a téren, ahogy úgy érzi, hogy hatással van az alapvető jogokra és szabadságokra. Mindazonáltal kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes esetekben bebizonyíthatjuk, hogy jogilag indokolt jogalapunk van arra, hogy feldolgozzuk az Ön jogait és szabadságait felülíró információkat.
  • hogy személyes adatait Önnek vagy egy harmadik félnek továbbítsa. A személyes adatokat strukturált, általánosan használt, gépileg olvasható formában adjuk meg Önnek vagy egy kiválasztott harmadik félnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a jog csak azokra az automatizált adatokra vonatkozik, amelyeket eredetileg hozzájárult ahhoz, hogy használhassuk, vagy ahol az információt felhasználva szerződést kötöttünk veled; és
  • bármikor visszavonhatja a beleegyezést, ha beleegyezésünkhöz folyamodunk a személyes adatok feldolgozásához. Mindazonáltal kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem befolyásolja a feldolgozás jogszerűségét, mielőtt visszavonná a beleegyezését. Ha visszavonod a beleegyezésedet, előfordulhat, hogy nem tudunk bizonyos termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtani neked. Azt tanácsoljuk, ha ez a helyzet a hozzájárulás visszavonásakor.

Ha a fentiekben felsorolt ​​jogokat kívánja gyakorolni, kérem kapcsolat.

Általában nincs díj

Nem kell fizetnie a személyes adatokhoz való hozzáférésért (vagy a többi jog gyakorlásához). Azonban ésszerű díjat számolhatunk fel, ha kérelme egyértelműen megalapozatlan, ismétlődő vagy túlzott. Alternatív megoldásként megtagadhatjuk a kérés teljesítését ilyen körülmények között.

Amire szükségünk lehet tőled

Előfordulhat, hogy külön információra van szüksége tőlünk, hogy segítsen megerősíteni személyazonosságát és biztosítsa az Ön személyes adataival való hozzáférési jogát (vagy bármely más jogát). Ez egy biztonsági intézkedés annak biztosítására, hogy a személyes adatokat ne hozzák nyilvánosságra olyan személynek, aki nem jogosult rá. Felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy további kéréseket kérjenek a kérésükhöz kapcsolódóan, hogy felgyorsítsuk válaszunkat.

A válaszadás határideje

Egy hónapon belül igyekszünk válaszolni minden jogos kérésre. Előfordulhat, hogy egy hónapnál hosszabb időt vesz igénybe, ha kérése különösen bonyolult vagy több kérést tett. Ebben az esetben értesítjük Önt és folyamatosan frissítjük.

Gondoskodjunk róla, hogy komolyan vesszük az adatvédelem és a szabályozás felelősségét, és továbbra is szigorú ellenőrzési eljárásokat fogadunk el, teljes mértékben a GDPR-nek megfelelően.

  1. Hogyan használja a Straightpoint a cookie-kat és a hasonló nyomkövetést?

    a. Mik azok a cookie-k és követési technológiák

A cookie-k olyan adatok bitjei, amelyeket a számítógépen vagy a mobileszközökön tárolnak, amikor meglátogat egy webhelyet vagy alkalmazást.

Vannak hasonló nyomonkövetési információk is.

b. Miért használjuk a cookie-kat és más nyomkövetést?

Néhány különböző dolgot meg kell tennie, beleértve a következőket:

  • hogy emlékezzenek rólatok, így nem kell újra megadnod nekünk;
  • hogy segítsen megérteni, hogy az emberek hogyan használják szolgáltatásainkat, így jobban tudjuk őket javítani; és
  • hogy megtudja-e az e-mailjeinket, és ha hasznosnak találja azokat.

Néhány dolog a weboldalunkon nem működik bizonyos cookie-k nélkül. A Tech emberek ezt a "szigorúan szükséges sütit" nevezik. Mindig ott vannak, amikor felkeresi honlapunkat.

De másoknak, mint például a funkcionális, a teljesítmény és a hirdetési cookie-kat szeretnénk használni, hogy élményét élvezhesse. Csak akkor használjuk őket, ha elfogadtuk. Mindig meggondolhatod magad.

Ne feledje, hogy vannak más cookie-k is más vállalatoktól. Ezek a "harmadik féltől származó cookie-k" nyomon követhetik, hogyan használják a különböző weboldalakat, köztük a miét. Például előfordulhat, hogy a közösségi médiavállalat sütit kap, amikor meglátja a lehetőséget, hogy megosszon valamit. Le tudja kapcsolni őket, de nem ránk.

c. Mennyi ideig tartanak a cookie-k?
Néhány törlődik, amikor bezárja a böngészőt webhelyünkön vagy alkalmazásunkon. Mások hosszabb ideig maradnak, néha örökre, és a készülékre vannak mentve, így ott vannak, amikor visszajössz.

d. Hogyan ellenőrizhetem a cookie-kat és a nyomon követést?
Amikor először meglátogat minket, megmondjuk a cookie-jainkról, és kérjük, hogy állapodjon meg, tudjuk-e használni őket. Mindig meggondolhatod magad a beállításaival.
Az összes cookie megállítása azt jelenti, hogy nem tud hozzáférni egyes szolgáltatásainkhoz, vagy hogy egyesek esetleg nem működnek megfelelően az Ön számára.
A nyomkövetés ellenőrzésének másik módja a készülék beállításai.

11. Hogyan fogok megtudni a szabályzat módosításairól?

Ezt a házirendet néha frissítjük. Ha fontos változtatásokat hajtunk végre, például, hogy hogyan használjuk fel személyes adatait, tudatni fogjuk velük. Általában e-mailben értesítjük.

Ha nem ért egyet a változtatásokkal, akkor mindig megszakíthatja szolgáltatásaink használatát, és további személyes adatokat nem adhat meg. Sajnáljuk, hogy elmész.

12. Hogyan vehetem fel a Straightpointot?

Az ezzel kapcsolatos bármely kérdésre vagy megjegyzésre kérjük, forduljon adatvédelmi tisztviselőjéhez az alábbi kommunikációs eszközök használatával:

  • Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.- Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  • postai úton
    Straightpoint UK Ltd - DPO,
    Unit 9 Dakota Park,
    Downley Road,
    Havant,
    Hampshire,
    PO9 2NJ

Mi szabályozzuk Információs biztosi hivatal (”ICO„). Önnek jogában áll panaszt tenni az ICO-hoz, de örömmel fogadnánk az aggályait az ICO megközelítése előtt, ezért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk első helyen. Az ICO-hoz tanácsot és támogatást is igénybe lehet venni az alábbi linken keresztül: https://ico.org.uk/

FELTÉTELEK HASZNÁLATI
www.straightpoint.com
1 A FELTÉTELEK ELFOGADÁSA
A www.straightpoint.com ("a weboldal") elérése és használata kizárólag ezekre vonatkozik
Felhasználási feltételek. Ön nem használja a weboldalt jogellenes vagy tiltott célokra
Ezeket a feltételeket. A weboldal használatával teljes mértékben elfogadja a feltételeket és feltételeket
Az ebben a közleményben foglalt felelősség kizáró nyilatkozatok. Ha nem fogadja el a jelen Általános Szerződési Feltételeket
Azonnal hagyja abba a weboldal használatát.
2 TANÁCS
A weboldal tartalma nem minősül tanácsadásnak, és nem szabad hivatkozni a döntéshozatal során
Tartózkodik a döntés meghozatalától.
3 VÁLTOZÁSOK A WEBOLDALNAK
Www.straightpoint.com fenntartja magának a jogot, hogy:
Az 3.1 előzetes értesítés nélkül megváltoztatja vagy eltávolítja (ideiglenesen vagy tartósan) a weboldalt vagy annak bármely részét, és megerősíti, hogy a www.straightpoint.com nem vállal felelősséget ilyen változásokért vagy eltávolításért; és
Az 3.2 bármikor megváltoztathatja a jelen Általános Szerződési Feltételeket és a következő weboldal folyamatos használatát
Bármely változás akkor tekinthető az Ön által elfogadott változás elfogadásának.
4 LINKEK A HARMADIK FÉL SEGÍTSÉGÉVEL
A webhely tartalmazhat olyan linkeket harmadik fél webhelyére, amelyeket mások ellenőrzik és karbantartanak.
Bármely hivatkozás más webhelyekhez nem az ilyen webhelyek jóváhagyása, és Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem vagyunk felelősek az ilyen webhelyek tartalmáért vagy elérhetőségéért.
5 SZERZŐI JOG
5.1 Minden jog, védjegy és minden más szellemi tulajdonjog a honlapon és annak tartalmán
(Ideértve többek között a weboldal tervezését, szövegét, grafikáit és minden szoftvert és forráskódot
A weboldalhoz kapcsolódva) a www.straightpoint.com tulajdonában van, vagy a www.straightpoint.com által a törvény által megengedett módon használják.
5.2 A weboldal elérésekor Ön elfogadja, hogy a tartalom kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználás céljából érhető el. A tartalom egyetlen része sem tölthető le, nem másolható, reprodukálható, nem továbbítható, tárolható,
Eladni vagy terjeszteni a szerzői jog jogosultjának előzetes írásbeli beleegyezése nélkül. Ez kizárja a
A weboldal oldalainak letöltésére, másolására és / vagy nyomtatására személyes, nem kereskedelmi célú otthoni használatra.
6 JOGI NYILATKOZAT ÉS A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
6.1 A weboldal "AS IS" és "AS AVAILABLE" alapon, mindenféle képviselet nélkül, vagy
Jóváhagyás nélkül és mindenfajta garancia nélkül, akár kifejezett, akár hallgatólagos, beleértve, de nem
Kizárólag a kielégítõ minõségre, az adott célra való alkalmasságra, a meg nem engedésre, a kompatibilitásra, a biztonságra és a pontosságra vonatkozó vélelmezett garanciákra korlátozódik.
6.2 A törvény által megengedett mértékben a weboldal nem vállal felelősséget semmilyen közvetett vagy
Következményes veszteség vagy kár (beleértve korlátozás nélkül az üzletvesztést, a lehetőséget,
Adatok, nyereség), amelyek a weboldal használatából származnak vagy azzal kapcsolatosak.
6.3 A www.straightpoint.com nem vállal garanciát arra, hogy a weboldal működése zavartalanul vagy hibamentesen történik, a hibák kijavítása, vagy a weboldal vagy a kiszolgáló rendelkezésre bocsátása mentes a vírusoktól vagy bármi mástól, amelyek károsak lehetnek Vagy romboló.
6.4 A jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezések nem értelmezhetők úgy, hogy kizárják vagy korlátozzák a
Www.straightpoint.com a halál vagy személyi sérülés miatt a hanyagság miatt
Www.straightpoint.com vagy annak alkalmazottai vagy ügynökei számára.
7 INDEMNITY
Ön vállalja, hogy a www.straightpoint.com és annak alkalmazottait és ügynökeit kártalanítja és visszatartja a www.straightpoint.com ellen indított követelésekkel vagy keresetekkel kapcsolatos összes kötelezettség, jogdíj, kártérítés, veszteség, költség és egyéb költség ellen Minden ilyen megsértésről
Általános Szerződési Feltételek vagy egyéb kötelezettségek, amelyek a weboldal használatából erednek.
8 SEVERANCE
Ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármelyikét érvénytelennek, illegálisnak vagy érvényesíthetetlennek kell tekinteni
Az illetékes joghatóság bármely bírósága bármely okból megszünteti az ilyen feltételeket és feltételeket
A fennmaradó Szerződési Feltételek fennmaradnak, és teljes mértékben hatályban maradnak, és továbbra is fennmaradnak
Kötelező és végrehajtható.
9 IRÁNYADÓ JOG
A jelen Általános Szerződési Feltételeket az alábbi törvények szabályozzák és értelmezik:
Angliában, és Ön az angol bíróságok kizárólagos joghatósága alá tartozik.

Kérjük, ossza meg velünk nevét.

hibás bemenet

hibás bemenet

hibás bemenet

Kérjük, ossza meg velünk az e-mail címét.

hibás bemenet

hibás bemenet

hibás bemenet

Miután elküldte ezt az űrlapot, azonnal elér egy SP reprezentatívat, aki közvetlenül válaszol a kérésére e-mailben. Vagy ha szeretné a visszahívást, kérjük, értesítsen minket az üzenetben.

enzh-TWnlfrdenoes