Odaberite jezik

Crosby Straightpoint

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota. Ako ste isključili Javascript da bi je vidjeli.

UK: + 44 (0) 2392 484491 SAD: + 1 918 834 4611

Pravila privatnosti privatnosti i pravila o kolačićimaizravna obavijest o privatnosti

Sekcije

  1. Što je u ovoj politici?
  2. Što ovo polje pokriva?
  3. Kako štitite moje osobne podatke?
  4. Koje vrste osobnih podataka prikupljaju Straightpoint o meni i kako se prikupljaju?
  5. Zašto Straightpoint prikuplja osobne podatke o meni?
  6. Koliko dugo će Straightpoint zadržati svoje osobne podatke?
  7. Hoće li me kontaktirati u marketinške svrhe?
  8. Kada Straightpoint dijeli svoje osobne podatke s drugima?
  9. Koja su moja prava?
  10. Kako Straightpoint upotrebljava kolačiće i slično praćenje?
  11. Kako ću saznati o izmjenama ove politike?
  12. Kako mogu kontaktirati Straightpoint?

  1. Što je u ovoj politici?

Ovo vam pravilo govori:

  • koje informacije možemo prikupiti o vama;
  • kako bismo mogli koristiti te informacije;
  • kada bismo mogli upotrijebiti vaše podatke kako bismo vas kontaktirali;
  • kakve podatke koje bismo mogli podijeliti s drugima; i
  • vaš izbor o osobnim podacima koje nam dajete.
  1. Što ovo polje pokriva?

Ovo pravilo nastoji vam pružiti informacije o tome kako Straightpoint (UK) Limited ('we','naše' ili 'us') prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke putem naše upotrebe naše web stranice, uključujući sve informacije koje možete pružiti prilikom kupnje robe ili usluga od nas.

Straightpoint (UK) Limited, tvrtka osnovana u Engleskoj i Walesu pod brojem tvrtke 04375389, sa sjedištem u jedinici 9 Dakota Business Park, Downley Road, Havant, Hampshire, PO9 2NJ, je kontrolor podataka i odgovoran je za vaše osobne podatke ,

Imenovali smo službenika za zaštitu podataka ('DPO') koji je odgovoran za nadgledanje pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, uključujući sve zahtjeve za ostvarivanje vaših zakonskih prava, obratite se DPO-u pomoću pojedinosti navedenih u nastavku u odjeljku 12 (Kako mogu kontaktirati Straightpoint?).

Naša web stranica nije namijenjena djeci, a mi ne svjesno prikupljamo podatke koji se odnose na djecu.

Važno je da čitate ovo pravilo o privatnosti zajedno s bilo kojim drugim pravilima o privatnosti ili pravilnom poštanskom obradom koju možemo navesti u određenim prilikama prilikom prikupljanja ili obrade osobnih podataka o vama, tako da ste potpuno svjesni kako i zašto koristimo vaše podatke , Ova pravila o privatnosti nadopunjuju druge obavijesti i pravila o privatnosti i nije im namjera nadjačati.

  1. Kako štitite moje osobne podatke?

Čvrsto smo predani čuvanju vaših podataka. A da bismo to učinili, naše usluge oblikovamo sa sigurnošću. Održavamo vašu informacijsku sigurnost i privatnost postavljanjem odgovarajućih sigurnosnih mjera kako bismo spriječili da se Vaši osobni podaci slučajno izgube, koriste ili pristupi na neovlašteni način, izmijenjeni ili otkriveni. Osim toga, ograničavamo pristup vašim osobnim podacima onim zaposlenicima, agencijama, izvođačima i ostalim trećim stranama koje moraju znati poslovanje. Oni će obrađivati ​​vaše osobne podatke samo na našim uputama i podložni su povjerljivosti.

Postigli smo postupke za rješavanje svih sumnjivih kršenja osobnih podataka i obavijestit ćemo Vas i sve nadležne regulatore o kršenju zakona kada nam to zakonski zahtijevamo.

Gdje spremamo vaše podatke

Neke tvrtke koje pružaju usluge za nas izvode svoje usluge izvan Europske ekonomske zone. To dopuštamo samo ako budemo zadovoljni njihovom razinom sigurnosti osiguravajući barem jedno od sljedećih zaštitnih mjera:

  • Vaše osobne podatke prenosit ćemo samo na zemlje za koje se smatra da pružaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka od strane Europske komisije.
  • Tamo gdje koristimo određene pružatelje usluga, možemo koristiti specifične ugovore koje je odobrila Europska komisija, čime osobne podatke pružaju istu zaštitu koja ima u Europi.
  • Tamo gdje koristimo pružatelje usluga sa sjedištem u SAD-u, možemo ih prenijeti ako su dio zaštitnog štita koji zahtijeva da pružaju sličnu zaštitu osobnim podacima koji se dijele između Europe i SAD-a.
  1. Koje vrste osobnih podataka prikupljaju Straightpoint o meni i kako se prikupljaju?

Osobni podaci označavaju sve informacije o pojedincima od kojih se ta osoba može identificirati. Ne uključuje podatke na kojima je uklonjen identitet (anonimni podaci).

Možemo prikupljati, koristiti, pohraniti i prenositi različite vrste osobnih podataka o vama koje smo grupirali kako slijedi:

  • Podaci o identitetu uključuje ime, prezime, korisničko ime ili sličan identifikator, bračni status, naslov, datum rođenja i spol.
  • Podaci o kontaktu uključuje adresu za naplatu, adresu dostave, adresu e-pošte i telefonske brojeve.
  • Podaci o transakciji sadrži pojedinosti o isplatama i od vas i ostalih pojedinosti o proizvodima i uslugama koje ste kupili od nas.
  • Tehnički Podaci uključuje internetski protokol (IP) adresu, vrstu i verziju vašeg preglednika, postavke vremenske zone i lokaciju, vrste i verzije plug-in preglednika, operativni sustav i platformu te druga tehnologija na uređajima koje koristite za pristup ovoj web stranici.
  • Podaci o profilu uključuje vaše kupnje ili narudžbe koje ste postavili vi, vaši interesi, preferencije, povratne informacije i odgovori na anketu.
  • Podaci o korištenju sadrži informacije o načinu na koji koristite našu web stranicu, proizvode i usluge.
  • Podaci o marketingu i komunikaciji uključuje vaše preferencije pri primanju marketinga od nas i naših trećih strana i vaših komunikacijskih preferencija.

Prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo Skupni podaci kao što su statistički ili demografski podaci za bilo koju svrhu. Agregirani podaci mogu se dobiti iz vaših osobnih podataka, ali se ne smatraju osobnim podacima jer ti podaci neće izravno ili neizravno otkriti vaš identitet. Na primjer, možemo prikupiti podatke o korištenju kako bismo izračunali postotak korisnika koji pristupaju određenoj značajci web-lokacije ili proizvodu koji nam je prodao. Međutim, ako kombiniramo ili povežemo Agregirani podaci s vašim osobnim podacima kako bismo vas mogli izravno ili neizravno identificirati, zajedničke podatke tretirat ćemo kao osobne podatke koji će se koristiti u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

Ne prikupljamo nikakve podatke Posebne kategorije osobnih podataka o vama (to uključuje detalje o vašoj rasi ili etničkoj pripadnosti, vjerskim ili filozofskim uvjerenjima, seksualnom životu, seksualnoj orijentaciji, političkim mišljenjima, članstvu u sindikatu, informacijama o vašem zdravlju i genetskim i biometrijskim podacima). Također ne prikupljamo nikakve informacije o kaznenim presudama i prekršajima.

Osobne podatke prikupljamo od vas na sljedeće načine:

a. Informacije koje nam dajete

Možemo tražiti vaše ime i pojedinosti o kontaktu, vašu adresu, adresu e-pošte, vaš telefonski broj, datum rođenja ili financijske pojedinosti, ovisno o tome kako se obavljate s nama.

b. Informacije o vašim aktivnostima izvan Straightpoint kada govorite o nama

Kao da ste nas spomenuli na postu na usluzi Twitter, prikupit ćemo vašu ručicu s Twitterom.

c. Automatizirane tehnologije ili interakcije

Tijekom interakcije s našom web-lokacijom automatski ćemo prikupljati tehničke podatke o vašoj opremi, postupcima pregledavanja i uzorcima. Prikupljamo ove osobne podatke pomoću kolačića i drugih sličnih tehnologija. Za daljnje pojedinosti pogledajte odjeljak 10 (kako izravno upotrebljava kolačiće i slično praćenje?).

Ako ne dostavi osobne podatke

Tamo gdje moramo prikupljati osobne podatke zakonom, ili pod uvjetima ugovora koje imamo s vama, a ti podaci ne pošaljete kada bude zatraženo, možda nećemo moći izvršiti ugovor koji imamo ili se pokušavamo uključiti (na primjer, pružiti vam robu ili usluge). U tom slučaju možda ćemo morati otkazati proizvod ili uslugu koju imate kod nas, no obavijestit ćemo vas ako je to u tom trenutku.

  1. Zašto Straightpoint prikuplja osobne podatke o meni?

Moramo imati valjani razlog za upotrebu vaših osobnih podataka. To se zove "zakonita osnova za obradu". Ponekad bismo vam mogli tražiti dopuštenje da radite stvari, na primjer kada se pretplatite na e-poštu, Drugi puta, kada biste razumno očekivali da koristimo vaše osobne podatke, ne tražimo vaše dopuštenje, već samo ako:

  • to je u našem legitimnom interesu da to učinimo, što znači da je u interesu našeg poslovanja u vođenju i upravljanju našim poslovanjem kako bismo vam mogli pružiti najbolju uslugu i najbolje i najsigurnije iskustvo;
  • dopušteno je zakonom; i
  • ne proturječi prava koja imate pod zakonom o zaštiti podataka.

Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedećim slučajevima:

  1. gdje moramo isporučiti naše usluge i pružiti vam informacije o njima, kako bismo izvršili ugovor o kojem ćemo se upustiti ili s njima ulaziti;
  2. da se bave vašim zahtjevima, pritužbama i uputstvima;
  3. da nam pomogne shvatiti kakve usluge možete koristiti;
  4. do Kontaktirati te o prijedlozima i preporukama za dobra ili usluge koje bi mogle biti od interesa za vas;
  5. ažurirati vas o svim promjenama naših praksi i Uvjeta korištenja;
  6. pozvati vas da sudjelujete u anketama o našim uslugama, koje su uvijek dobrovoljne;
  7. ili gdje se moramo pridržavati zakonske obveze.

Općenito se ne oslanjamo na pristanak kao pravnu osnovu za obradu vaših osobnih podataka, iako ćemo dobiti vaš pristanak prije slanja izravnih marketinških obavijesti treće strane putem e-pošte ili SMS poruke. Imate pravo povući dopuštenje za marketing u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate.

  1. Koliko dugo će Straightpoint zadržati svoje osobne podatke?
  • Vaše osobne podatke zadržavamo samo dokle god je to razumno potrebno da bismo ispunili svrhe koje smo je prikupili, uključujući i za zadovoljenje bilo kakvih zakonskih, regulatornih, poreznih, računovodstvenih i izvješćivanja ili gdje imamo valjani razlog zadržati ga duže, na primjer u slučaju pritužbe ili ako razumno vjerujemo da postoji mogućnost parnice u odnosu na naš odnos s vama.
  • Razmislimo o vrsti informacija, o prikupljenom iznosu, o tome kako je to osjetljivo i o svim zakonskim zahtjevima pri određivanju odgovarajućih razdoblja zadržavanja.
  • Mi dizajniramo Naše usluge tako da ne zadržavamo vaše osobne podatke više nego što moramo.

Pojedinosti o vremenskim razdobljima za različite aspekte vaših osobnih podataka dostupni su na zahtjev tako da nas kontaktirate.

  1. Hoće li me kontaktirati u marketinške svrhe?

Možemo upotrijebiti podatke o vašem identitetu, kontaktu, tehničkoj službi, upotrebi i profilu kako bismo stvorili prikaz onoga što smatramo da želite ili što vam je potrebno ili što vam može biti od interesa. Ovako odlučujemo koji proizvodi, usluge i ponude mogu biti relevantni za vas (mi nazivamo marketing).

Poslat ćemo te marketing e-pošte ili vas kontaktirajte o našim proizvodima i uslugama ako ste se to dogovorili i da niste odbili primiti taj marketing.

Hoće li se moje osobne informacije koristiti kada Straightpoint reklamira s drugim tvrtkama?

Možemo upotrijebiti informacije koje držimo o vama kako bismo vam pokazali relevantno i "ciljano oglašavanje" putem web stranica drugih tvrtki, na primjer, na Facebook, Google, LinkedIn ili Twitter. To bi vam moglo pokazati poruku izravnog oglašavanja u kojoj znamo da imate proizvod Straightpoint i koristite Straightpoint usluge.

Ako ne želite vidjeti ciljano oglašavanje, postavke oglasa možete postaviti u postavkama tvrtki društvenih medija.

Isključivanje

Možete zatražiti da prestanemo slati marketinške poruke u bilo kojem trenutku prilagodbom vaših marketinških postavki, nakon odjavljivanja veza na bilo koju marketinšku poruku koju vam je poslana ili ako nas kontaktirate u bilo kojem trenutku.

  1. Kada Straightpoint dijeli svoje osobne podatke s drugima?

Nikada nećemo prodavati Vaše osobne podatke. Podijelimo ga s drugima na sljedeće načine:

a. Ponekad po zakonu moramo prenijeti Vaše podatke drugim organizacijama

Možemo dijeliti vaše podatke ako moramo po zakonu ili kada trebamo zaštititi vas ili druge ljude od zla.

b. Za provođenje naših Uvjeta korištenja

Možemo podijeliti vaše podatke ako moramo kako bismo potvrdili ili primijenili naše Uvjete upotrebe usluge i druge ugovore koje imamo s vama.

c. Omogućiti pružateljima usluga ili savjetnicima da vrše usluge za nas

Možda ćemo morati podijeliti svoje osobne podatke s davateljima usluga ili savjetnicima kako bismo im omogućili pružanje usluga. To će uključivati ​​sljedeće treće strane:

  • pružatelji usluga koji pružaju usluge IT i administracije sustava, uključujući razvoj web stranica i usluge održavanja; i
  • profesionalni savjetnici, uključujući odvjetnike, bankare, revizore i osiguravatelje koji nam pružaju savjetodavne, bankarske, zakonske, osiguravajuće i računovodstvene usluge.

    d. Kupcima našeg poslovanja ili naše imovine

Možda ćemo morati dijeliti vaše osobne podatke trećim stranama kojima možemo odlučiti prodati, prenositi ili spojiti dijelove našeg poslovanja ili našu imovinu. Alternativno, možemo tražiti da steknemo druge tvrtke ili se spojimo s njima. Ako dođe do promjene našeg poslovanja, novi vlasnici mogu koristiti vaše osobne podatke na isti način kao što je navedeno u ovoj obavijesti o privatnosti.

Od svih trećih osoba zahtijevamo da poštujemo sigurnost vaših osobnih podataka i postupamo u skladu sa zakonom. Ne dopuštamo našim pružateljima usluga treće strane da upotrebljavaju vaše osobne podatke u svoje vlastite svrhe i dopuštaju im da obrade vaše osobne podatke samo u određene svrhe i u skladu s našim uputama.

  1. Koja su moja prava?

Zapamtite, vi imate kontrolu nad svojim osobnim podacima. Koristimo vaše osobne podatke samo za svrhe legitimne poslovne interese u skladu sa stavkom 5 (zašto Straightpoint prikuplja osobne podatke o meni?) Gore. Namijenjena upotreba vaših osobnih podataka koristi se kako bismo mogli poslovati s vama, no ako smatrate da namjeravana upotreba nije ovlaštena, imat ćete sljedeća prava:

  • do zatražiti kopiju vaših osobnih podataka držimo vas o vama i provjeravamo je li ga zakonito obrađujemo;
  • zatražiti da ispravimo vaše pogrešne osobne podatke, iako moramo potvrditi točnost novih informacija koje nam date;
  • da biste izbrisali svoje osobne podatke ako ne postoji dobar razlog za nastavak obrade. Međutim, imajte na umu da možda nećemo uvijek biti u skladu s vašim zahtjevom brisanja iz određenih pravnih razloga koji će vam biti obaviješteni, ako je to moguće, u vrijeme vašeg zahtjeva;
  • zatražiti da koristimo vaše osobne podatke samo u određene svrhe;
  • da se suprotstavite obradi vaših osobnih podataka na kojima se oslanjaju na legitiman interes i da postoji nešto o vašoj konkretnoj situaciji koja vas želi prigovoriti obradi na tom terenu, jer smatrate da utječe na vaša temeljna prava i slobode. Međutim, napominjemo da u nekim slučajevima možemo pokazati da imamo izuzetne legitimne osnove za obradu vaših podataka koji nadjačavaju vaša prava i slobode;
  • zatražiti prijenos vaših osobnih podataka vama ili trećoj strani. Pružit ćemo vam, ili treću osobu koju ste odabrali, vaše osobne podatke u strukturiranom, uobičajenom obliku koji se može čitati strojem. Međutim, imajte na umu da ovo pravo vrijedi samo za automatizirane podatke za koje ste nam u početku dali pristanak za upotrebu ili gdje smo koristili informacije za izvršavanje ugovora s vama; i
  • povući suglasnost u bilo kojem trenutku na kojem se oslanjamo na pristanak da obradimo Vaše osobne podatke. Međutim, imajte na umu da to ne utječe na zakonitost bilo kakve obrade izvršene prije nego što povučete vašu suglasnost. Ako povučete vašu suglasnost, možda vam nećemo moći pružiti određene proizvode ili usluge. Savjetujemo vam ako je to slučaj u trenutku povlačenja vašeg pristanka.

Ako želite ostvariti neko od gore navedenih prava, molim vas Kontaktirajte nas.

Uobičajeno nije potrebna naknada

Nećete morati platiti naknadu za pristup vašim osobnim podacima (ili ostvariti neko drugo pravo). Međutim, možemo naplatiti razumnu naknadu ako je Vaš zahtjev očito neosnovan, ponavljajući ili prekomjeran. Umjesto toga, u takvim okolnostima možemo odbiti ispuniti vaš zahtjev.

Ono što možda trebamo od vas

Možda ćete morati zatražiti određene informacije od vas kako bismo vam pomogli potvrditi vaš identitet i osigurati vaše pravo na pristup vašim osobnim podacima (ili za ostvarivanje bilo kojih drugih svojih prava). Ovo je sigurnosna mjera kako bi se osiguralo da se osobnim podacima ne otkriva ni jedna osoba koja nema pravo primiti. Možemo vas također kontaktirati i zatražiti dodatne informacije u vezi s vašim zahtjevom za ubrzavanjem našeg odgovora.

Vremensko ograničenje za odgovor

Nastojimo odgovoriti na sve legitimne zahtjeve u roku od mjesec dana. Ponekad nam je potrebno više od mjesec dana ako je vaš zahtjev posebno složen ili ste podnijeli brojne zahtjeve. U tom ćemo slučaju obavijestiti vas i održati ažuriranje.

Budite sigurni da ozbiljno preuzimate odgovornost za zaštitu podataka i regulaciju te da nastavljamo s usvajanjem rigoroznih postupaka kontrole, u potpunosti u skladu s GDPR.

  1. Kako Straightpoint upotrebljava kolačiće i slično praćenje?

    a. Što su kolačići i tehnologije praćenja?

Kolačići su bitovi podataka koji su pohranjeni na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite web stranicu ili aplikaciju.

Postoje i slični dijelovi podataka o praćenju koje prikupljamo.

b. Zašto koristimo kolačiće i ostalo praćenje?

Učiniti nekoliko različitih stvari, uključujući sljedeće:

  • zapamtiti podatke o vama, tako da nam više ne morate dati;
  • da nam pomogne shvatiti kako ljudi koriste naše usluge, kako bismo ih mogli poboljšati; i
  • da biste saznali jesu li pročitane naše e-poruke i ako ih nađete korisnima.

Nekoliko stvari na našoj web stranici ne bi funkcioniralo bez nekih kolačića. Tehničari zovu ove "strogo potrebne kolačiće". Oni su uvijek uključeni kada posjetite našu web stranicu.

Ali želimo koristiti druge poput funkcionalnih, izvedbenih i oglašavačkih kolačića kako bi vaš doživljaj učinio ugodnijim. Koristit ćemo ih samo ako ste se dogovorili. Uvijek se možete sjetiti.

Imajte na umu da postoje neke druge kolačiće od drugih tvrtki. Ti "kolačići treće strane" mogu pratiti kako upotrebljavate različite web stranice, uključujući naše. Na primjer, možda ćete dobiti cookie tvrtke tvrtke društvene mreže kada vidite opciju dijeljenja. Možete ih isključiti, ali ne preko nas.

c. Koliko dugo traju kolačići?
Neki se brišu kada zatvorite preglednik na našoj web-lokaciji ili aplikaciji. Ostali ostaju duži, ponekad zauvijek i spremljeni su na vaš uređaj tako da su tamo kada se vratite.

d. Kako mogu kontrolirati svoje kolačiće i praćenje?
Prvo nas posjetite, obavijestit ćemo vas o našim kolačićima i zatražiti da se slažete s njima. Uvijek se možete sjetiti tako da odete na svoje postavke.
Zaustavljanje svih kolačića može značiti da ne možete pristupiti nekim od naših usluga ili da neki od njih možda neće ispravno raditi za vas.
Drugi način upravljanja nekim praćenjem nalazi se u postavkama na vašem uređaju.

11. Kako ću saznati o izmjenama ove politike?

Ponekad to ažuriranje. Ako učinimo važne izmjene, primjerice, kako koristimo vaše osobne podatke, obavijestit ćemo vas. Obično će se obavijestiti putem e-pošte.

Ako se ne slažete s promjenama, uvijek možete zaustaviti upotrebu naših usluga i prestati pružati više osobnih podataka. Žao nam je što vas vidimo.

12. Kako mogu kontaktirati Straightpoint?

Za sva pitanja ili komentare o ovoj politici obratite se našem službeniku za zaštitu podataka pomoću sljedećih načina komunikacije:

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota. Ako ste isključili Javascript da bi je vidjeli.- Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota. Ako ste isključili Javascript da bi je vidjeli.
  • poštom
    Straightpoint UK Ltd - DPO,
    Jedinica 9 Dakota Park,
    Downley Road,
    Havant,
    Hampshire,
    PO9 2NJ

Mi reguliraju Ured povjerenika za informiranje (”ICO„). Imate pravo podnijeti žalbu ICO-u, ali cijenimo priliku da se bavimo vašim nedoumicama prije nego što se obratite ICO-u, stoga nas molimo da nas kontaktirate u prvom redu. Također možete kontaktirati ICO za savjet i podršku putem sljedeće veze: https://ico.org.uk/

UVJETI KORIŠTENJA
www.straightpoint.com
1 PRIHVAĆANJE UVJETA
Vaš pristup i korištenje www.straightpoint.com ("web stranica") podložan je isključivo ovim
Uvjeti i odredbe. Nećete koristiti web stranicu za bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena
Ove Uvjete i odredbe. Korištenjem web stranice u potpunosti prihvaćate uvjete i odredbe
Odricanja od odgovornosti sadržane u ovoj obavijesti. Ako ne prihvaćate ove Uvjete i odredbe morate
Odmah prestanite koristiti web stranicu.
2 SAVJET
Sadržaj web stranice ne predstavlja savjete i ne treba se oslanjati na izradu ili
Suzdržavanje od izrade, bilo kakve odluke.
3 PROMJENA NA WEB STRANICE
Www.straightpoint.com pridržava pravo na:
3.1 mijenja ili uklanja (privremeno ili trajno) web stranicu ili bilo koji njegov dio bez prethodne najave i potvrdi da www.straightpoint.com neće biti odgovoran za takvu promjenu ili uklanjanje; i
3.2 mijenja ove Uvjete i odredbe u bilo kojem trenutku i nastavlja koristiti sljedeće web stranice
Smatrat će se da su vaše promjene prihvaćene.
4 LINKOVI NA WEB STRANICE TREĆE STRANE
Web-lokacija može sadržavati veze s web-mjestima trećih strana kojima su drugi nadzirali i održali.
Bilo koja veza s drugim web stranicama nije odobrenje takvih web stranica i potvrđujete i slažete se da nismo odgovorni za sadržaj ili dostupnost takvih web mjesta.
5 COPYRIGHT
5.1 Svi autorskih prava, zaštitni znakovi i sva ostala prava intelektualnog vlasništva na web stranici i njegovom sadržaju
(Uključujući, bez ograničenja, dizajn web stranica, tekst, grafiku i sve softverske i izvorne kodove
Povezane s web stranicom) u vlasništvu je ili je licenciran na www.straightpoint.com ili na neki drugi način koristi www.straightpoint.com kako to dopušta zakon.
5.2 Pristupajući web stranici slažete se da ćete pristupiti sadržaju isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Niti jedan od sadržaja ne može se preuzeti, kopirati, reproducirati, prenositi, pohranjivati,
Prodana ili distribuirana bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika autorskih prava. Ovo isključuje
Skidanje, kopiranje i / ili tiskanje stranica web stranice samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu u kućanstvu.
6 ODGOVORNOST I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
6.1 Web stranica je osigurana na temelju "KAO IS" i "KAO DOSTUPNA" bez ikakve zastupljenosti ili
Odobrenje i bez jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili podrazumijevano, uključujući, ali ne i
Ograničeno na podrazumijevana jamstva zadovoljavajuće kvalitete, prikladnosti za određenu svrhu, nepridržavanju, kompatibilnosti, sigurnosti i točnosti.
6.2 U mjeri dopuštenoj zakonom, web stranica neće biti odgovorna za bilo koju neizravnu ili
Posljedični gubitak ili štetu (uključujući bez ograničenja gubitak posla, priliku,
Podataka, profita) koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem web stranice.
6.3 www.straightpoint.com ne jamči da će funkcionalnost web stranice biti neprekinuto ili bez pogreške, da će oštećenja biti ispravljena ili da web stranica ili poslužitelj koji ga čini dostupnim su bez virusa ili bilo čega drugoga što može biti štetno Ili destruktivno.
Ništa u ovim Uvjetima i Uvjetima neće se tumačiti tako da isključi ili ograniči odgovornost
Www.straightpoint.com zbog smrti ili osobne ozljede kao posljedica nemara
Www.straightpoint.com ili onih svojih zaposlenika ili agenata.
7 REDOVITOST
Slažete se da ćete www.straightpoint.com i njene zaposlenike i agente zaštititi od svih odgovornosti, pravnih pristojbi, šteta, gubitaka, troškova i ostalih troškova vezanih uz bilo kakve tužbe ili radnje protiv www.straightpoint.com koje proizlaze iz Od bilo kakvog kršenja ovih od vas
Uvjeti i odredbe ili druge obveze koje proizlaze iz vaše upotrebe ove web stranice.
8 SEVERANCE
Ako bilo koji od ovih Uvjeta i odredbi treba biti utvrđen kao nevažeći, nezakonit ili neprovediv
Bilo koji razlog bilo kojeg suda nadležnog za tu nadležnost, tada se takav Termin ili Uvjet prekida i
Preostali Uvjeti i odredbe će preživjeti i ostati u punoj snazi ​​i učinkoviti i nastaviti biti
Obvezujući i provedivi.
9 VLASTITU ZAKON
Ovi Uvjeti i odredbe bit će uređeni i tumačeni u skladu sa zakonom
Engleska, a vi se ovim putem podvrgavate isključivoj nadležnosti engleskih sudova.

Brzi obrazac za kontakt

Molimo, javite nam vaše ime.

Invalid Input

Molimo, javite nam svoju adresu e-pošte.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Nakon što pošaljete ovaj obrazac, odmah ćete doći do SP predstavnika, izravno, tko će odgovoriti na vaš upit putem e-pošte. Ili, ako želite nazvati ponovo, javite nam u poruci.
enzh-TWnlfrdenoes